Zalăul îşi ia adio de la Liga Campionilor!

Marţi, ora 19, Sala Sporturilor din Zalău
Remat Zalău – Asseco Resovia Rzeszow

Iubitorii voleiului îşi vor lua adio de la Liga Campionior marţi seara, cel puţin până în sezonul următor. Ne vine însă greu să credem că cea mai importantă competiţie intercluburi va putea fi revăzută la Zalău în viitorul apropiat, la parcursul pe care-l are Rematul în actualul sezon al Diviziei A1. Un sezon anost şi în Champions League pentru tripla campioană a României, care a câştigat doar două seturi în primele patru dispute, nemaiavând nicio şansă la calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV.
De cealaltă parte, campioana Polonie vine cu gânduri mari la Zalău, având şanse reale de a-şi continua aventura în Champions League, mai ales că în ultima etapă va evolua pe teren propriu, în faţa francezilor de la Arago de Sete.
Tehnicianul Rematului, polonezul Mariusz Sordyl, recunoaşte că Resovia are prima şansă în duelul din marţi seara, după ce în meciul tur s-a impus în trei seturi. „Resovia este una dintre cele mai puternice echipe de volei din Europa. Are un excelent parcurs în campionatul intern, fapt dovedit şi la ultimul lor meci din Polonia. Sunt convins că vin la Zalău foarte motivaţi să câştige acest meci, după înfrângerea suferită în faţa celor de la Cuneo. Remat nu este favorită în acest meci, dar cu siguranţă credem că ne vom ridica la nivelul adversarilor noştri. Îi aşteptăm pe iubitorii voleiului şi pe suporterii zălăuani la meci, pentru că nu în fiecare zi avem ocazia să intilnim o asemenea echipă. Chiar dacă adversarii noştri sunt puternici, vrem să demonstrăm că şi noi suntem o echipă valoroasă”, a declarat Sordyl.
Partida dintre Remat Zalău şi Asseco Resovia Rzeszow, din cadrul etapei a V-a a Grupei G, este programată la ora 19, în Sala Sporturilor din Zalău şi va fi oficiată de slovacul Hodon Duşan şi slovenul Gril David.

One Thought to “Zalăul îşi ia adio de la Liga Campionilor!”

  1. Ion

    Caligula imperator,
    Si-a numit calul senator
    Ungureanu mai sinistru
    Si-a numit Bo(u)de ministru.

Leave a Comment