Zălăuanul Szabo Robert, câştigător şi la etapa a doua a Campionatului Internaţional de Rally Sprint

Cei mai buni piloţi de rally din zona de nord-vest a României şi-au dat din nou întâlnire sâmbătă, la Satu Mare, pe platoul poligonului ACR, unde s-a desfăşurat etapa a II-a a Campionatului Internaţional de Rally Sprint. 52 de piloţi s-au înscris la etapa de sâmbătă, din Satu Mare, Carei, Livada, Mărtineşti, Unimăt, Baia Mare, Cluj-Napoca, Zalău, Bistriţa, Arad, Oradea şi Baia Sprie, cu cinci mai mulţi decât la prima etapă, care a avut loc tot pe poligonul ACR din Satu Mare.

Pilotul zălăuan, Szabo Robert, campion absolut al ultimelor trei ediţii, a fost la înălţime şi de această dată, clasându-se pe prima treaptă a podiumului la Clasa 4 de la avansaţi, unde locul secund a fost ocupat de sătmăreanul Nicolae Sabo.

Locul 1 atât la la juniori, cât şi la feminin a fost ocupat de Natalia Iocsak, din Livada, în timp ce la debutanţi (clasa 1), pe prima treaptă a podiumului s-a clasat Ghiţă Pridea, din Baia Mare, iar la clasa 2 s-a impus Claudiu Iosef, din Arad.

La avansaţi, locul 1 la clasa 1 a fost ocupat de Andrei Vajda, din Satu Mare, iar clasa 2 a fost câştigată de Dănuţ Manole, din Baia Mare. Florin Şteţca, din Satu Mare, s-a impus la clasa 3 de concurs.

Openul a fost câştigat de sătmăreanul Andrei Vajda, urmat pe podium de Florin Şteţka şi Zsolt Vajda, tot din Satu Mare.

Următoarea etapă a Campionatului Internaţional este programată în data de 19 iunie, pe Bulevardul Transilvania din Satu Mare.

 

 

Leave a Comment