Zălăuanul Raul Elias Rad, dublu campion naţional la culturism

Raul Elias Rad a demonstrat, din nou, la finalul săptămânii trecute, că este cel mai bun produs la ora actuală al culturismului sălăjean. Sportivul legitimat la CS Alfa Zalău a concurat la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness, ce a avut loc la Sibiu, devenind dublu campion naţional la finalul ediţiei din acest an.

Culturistul pregătit de Liviu Unguruşan a concurat în probele de bodybuilding clasic şi culturism (+80 kilograme), demonstrându-şi valoare în ambele probe. La bodybuilding clasic au fost zece concurenţi, iar la categoria de greutate la care a concurat zălăuanul în proba de culturism au fost patru sportivi.

„A fost o experienţă unică. Am reuşit să-mi depăşesc condiţia şi forma de anul trecut, iar acest lucru contează cel mai mult pentru mine. Mă bucur şi pentru cele două titluri naţionale câştigate, dar forma în care te afli este cea mai importantă”, ne-a declarat sportivul de la CS Alfa Zalău.

Cele două titluri naţionale obţinute la finalul săptămânii trecute de culturistul zălăuan confirmă încă o dată forma bună a sportivului care, în anul 2020 a devenit campion mondial cu echipa României, fiind o premieră pentru culturismul sălăjean.

 

 

One Thought to “Zălăuanul Raul Elias Rad, dublu campion naţional la culturism”

  1. Anonim

    Cat mai costa un tratament ungurean stie

Leave a Comment