Zălăuanul Rareş Gramă a punctat pentru România la o gală internaţională de box

Ediţia din acest an a Cupei „Chişineu-Criş”  a programat doar dueluri internaţionale, între România şi Serbia, gala cuprinzând 13 meciuri, începând de la categoria 40 de kilograme, până la categoria 84 de kilograme. Printre cei 13 componenţi ai lotului naţional care a participat la acest eveniment s-au numărat şi Rareş Gramă şi Cristian Terec, ambii legitimaţi la CSM Zalău, pregătiţi de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş.

Rareş Gramă a urcat în ring la categoria 66 de kilograme, avându-l ca adversar pe sârbul Veljko Krstic. Zălăuanul a avut o evoluţie bună, reuşind să-şi învingă adversarul prin abandon după prima repriză şi să puncteze pentru România în această gală. Cristian Terec a boxat la categoria 65 de kilograme, avându-l ca adversar pe Youth Filip Dzida, în faţa căruia a pierdut la puncte.

Pentru secţia de box de la CSM urmează „Openul Dracula”, un turneu internaţional programat la Arad, în perioada 20 – 28 februarie, unde au fost convocate Diana Tănăsescu (cat. 66 kg) şi Szatmari Maria (cat. 60 kg), ambele fiind la tineret. Cele două vor face parte din lotul naţional al României în gala de la Arad, convocarea fiind trimisă pe adresa clubului zălăuan în data de 2 februarie.

One Thought to “Zălăuanul Rareş Gramă a punctat pentru România la o gală internaţională de box”

  1. […] Ediţia din acest an a Cupei „Chişineu-Criş”  a programat doar dueluri internaţionale, între România şi Serbia, gala cuprinzând 13 meciuri, începând de la categoria 40 de kilograme, până la categoria 84 de kilograme. Printre cei 13 componenţi ai lotului naţional care a participat la acest eveniment s-au numărat şi Rareş Gramă şi Cristian Terec, ambii legitimaţi la CSM Zalău, pregătiţi de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş. Rareş Gramă a urcat în ring la categoria 66 de kilograme, avându-l ca adversar pe sârbul Veljko Krstic. Zălăuanul a avut o evoluţie bună,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment