Zălăuanul Mihai Ciupe, trei sezoane la Piatra Neamţ

Aflat la final de juniorat, Mihai Ciupe a avut mai multe oferte, cea venită din partea clubului nemţean fiind cea mai convenabilă, voleibalistul semnând cu Piatra Neamţ un contract valabil pe trei sezoane

Aflat la final de juniorat, voleibalistul zălăuan Mihai Ciupe nu se va mai regăsi în lotul campioanei Remat şi în sezonul următor. Devenit triplu campion cu Remat Zalău, Ciupe s-a aflat la final de contract cu clubul zălăuan, nemaintrând însă în calculele conducerii şi pentru sezonul următor. În aceste condiţii, jucătorul a fost nevoit să-şi caute o altă echipă la care să activeze începând din toamnă. „Mihai a avut trei oferte, dar cea mai bună a fost oferta făcută de clubul din Piatra Neamţ. Am fi vrut să rămână la Zalău, însă nu l-a mai contactat nimeni de la club. Nici nu putea rămâne doar ca să fie în lot, fără să joace. El are nevoie de o echipă unde să joace şi unde să poată demonstra că are valoare. La Remat se face performanţă la un nivel ridicat, iar lui îi era greu să se ridice la valoarea cerută, fiind abia la final de juniorat”, ne-a declarat tatăl voleibalistului.
Exista o variantă ca Mihai Ciupe să-şi prelungească contractul cu Remat Zalău, dar să fie împrumutat la nou-promovata Phoenix Şimleu Silvaniei. „Ne-ar fi convenit să joace şi la Şimleu Silvaniei, pentru că era mai aproape de casă, dar nefiind contactat de nimeni, Mihai a ales altă variantă. Oamenii de la Piatra Neamţ mi se par nişte oameni corecţi, iar contractul care l-a semnat Mihai cu Piatra Neamţ este convenabil, cel puţin pentru început”, a mai afirmat tatăl sportivului.
Mihai Ciupe a semnat cu Piatra Neamţ un contract valabil pe trei sezoane, însă speră ca într-o zi să se întoarcă la tripla campioană Remat Zalău.
Antrenorul clubului nemţean, Dan Gavril, a precizat că a fost dorinţa jucătorului de a ajunge la Piatra Neamţ. „A fost dorinţa copilului de a veni la Piatra Neamţ. Este un jucător tânăr, cu reale calităţi, care poate confirma în perioada următoare. Mai am în vedere câţiva jucători, însă suntem doar la nivel de discuţii”.

Leave a Comment