Zălăuanul Ioan Onicaş, încă patru ani în fruntea minifotbalului românesc

Ajuns în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Minifotbal în 2014, după ce fostul preşedinte, Răzvan Burleanu, a câştigat alegerile la Federaţia Română de Fotbal, zălăuanul Ioan Onicaş a câştigat un nou mandat la conducerea minifotbalului românesc. Fostul arbitru asistent şi fost purtător al ecusonului FIFA a fost votat la alegerile de duminică de 31 de persoane dintr-un total de 39.
Din echipa zălăuanului fac parte Tiberiu Lajos – vicepreşedinte FRM, Paul Costaş – vicepreşedinte FRM, Gavrilă Vasilescu – vicepreşedinte şi Takacs Attila – secretar general.
Ioan Onicaş a avut un singur contracandidat la şefia FRM, Paul Verzea, organizatorul competiţiilor de minifotbal în judeţul Prahova, însă, acesta a primit doat opt voturi din partea celor prezenţi la alegeri.
Una dintre cele mai mari realizări ale FRM în perioada cât a fost condusă de Ioan Onicaş este finalizarea demersurilor privind recunoaşterea minifotbalului ca ramură sportivă practicată (România fiind prima ţară din Europa unde ministerul de resort, a recunoscut oficial această nouă disciplină sportivă).

Leave a Comment