Zălăuanul Gabriel Vaşvari a marcat golul etapei în Liga I

Indiferent în ce eşalon a evoluat şi la ce club, fotbalistul zălăuan, Gabriel Vaşvari, s-a integrat rapid datorită caracterului şi seriozitţii de care dă dovadă atât în teren, cât şi în afara acestuia.

La finalul sezonului trecut, Vaşvari s-a alăturat sălăjenilor din Liga I, după ce a reuşit să promoveze cu FC Botoşani în primul eşalon al fotbalului românesc. Prin evoluţiile sale, Gabriel Vaşvari a devenit căpitan la formaţia moldavă, grupare antrenată de Leo Grozavu, pe care Vaşvari l-a avut antrenor şi la FC Armătura Zalău.
Vineri, în partida dintre FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara, Gabriel Vaşvari a avut o reuşită de generic TV, marcând golul prin care formaţia moldavă s-a impus cu 1 – 0 în faţa bănăţenilor. Mijlocaşul zălăuan a trimis un şut de la 30 de metri, sub transversală, la care portarul Nuno Claro nu a avut nicio reacţie. „Am avut o poziţie bună şi nu am stat pe gânduri. Am reuşit să marchez şi sper să o fac şi în etapele viitoare”, a explicat fotbalistul reuşita din partida de vineri.
Pentru Gabriel Vaşvari este al treilea gol la FC Botoşani în Liga I, după reuşitele din tur cu FC Braşov, din lovitură de pedeapsă şi cu Pandurii Târgu Jiu, ambele în deplasare.

Leave a Comment