Zălăuanul David Anton a devenit campion la kickbox profesionist

Cea mai spectaculoasă gală de MMA şi Kickbox, în cuşcă, din Transilvania s-a desfăşurat în 12 august, la Satu Mare, eveniment la care au participat sportivi din Satu Mare, Zalău, Baia Mare, Oradea, Bistriţa, Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş şi Braşov. Zalăul a fost reprezentat de luptătorul David Anton, sportiv ce a reprezentat Box Club MLG, antrenat de Virgil Meleg. Anton a luptat la categoria -80 de kilograme, unde s-a desfăşurat o „piramidă de 4”.

În primul meci, sportivul antrenat de Virgil Meleg a câştigat prin KO în faţa lui Zsolt Balint din Târgu Mureş, calificându-se astfel în finala piramidei, alături de ieşeanul Bogdan Slabu. Meciul dintre Anton şi Slabu s-a desfăşurat înainte de main-eventul serii, fiind un duel spectaculos, care a încântat publicul. Două din cele trei reprize au fost dominate de sportivul zălăuan, iar una a fost mai echilibrată, David Anton devenind astfel, în premieră, campion la profesionişti.

„După mai multe impresii frumoase în galele mari din România, am primit șansa din partea organizatorului Sebastian Haidu de a lupta pentru centura UFT (Ultimate Fighting Tournament) și de a deveni campion în promoția sa la categoria -80 de kilograme, lucru ce s-a şi întâmplat. În spate a fost o muncă grea, cu trei antrenamente în fiecare zi, dietă pentru a menține categoria. Am făcut multe sacrifici pentru a deveni campion. Meciurile le-am abordat cu maximă seriozitate și nu aveam voie să mă întorc acasă fără centura și titlul de campion. Mulțumesc mult familiei, care mă susține necondiționat, antrenorului meu, cu care facem o treabă nemaipomenită, este ceva de nedescris cât am evoluat. Vreau să mulțumesc în special sponsorilor, care mă ajută cu pregătirea. Sunt mândru că am devenit campion în kickboxing-ul profesionist, dar sunt tânăr, am 23 de ani și acesta este doar începutul”, ne-a declarat David Anton.

2 Thoughts to “Zălăuanul David Anton a devenit campion la kickbox profesionist”

  1. […] Cea mai spectaculoasă gală de MMA şi Kickbox, în cuşcă, din Transilvania s-a desfăşurat în 12 august, la Satu Mare, eveniment la care au participat sportivi din Satu Mare, Zalău, Baia Mare, Oradea, Bistriţa, Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş şi Braşov. Zalăul a fost reprezentat de luptătorul David Anton, sportiv ce a reprezentat Box Club MLG, antrenat de Virgil Meleg. Anton luptat la categoria -80 de kilograme, unde s-a desfăşurat o „piramidă de 4”. În primul meci, sportivul antrenat de Virgil Meleg a câştigat prin KO în faţa lui… Citeste mai mult […]

  2. […] Cea mai spectaculoasă gală de MMA şi Kickbox, în cuşcă, din Transilvania s-a desfăşurat în 12 august, la Satu Mare, eveniment la care au participat sportivi din Satu Mare, Zalău, Baia Mare, Oradea, Bistriţa, Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş şi Braşov. Zalăul a fost reprezentat de luptătorul David Anton, sportiv ce a reprezentat Box Club MLG, antrenat de Virgil Meleg. Anton luptat la categoria -80 de kilograme, unde s-a desfăşurat o „piramidă de 4”. În primul meci, sportivul antrenat de Virgil Meleg a câştigat prin KO în faţa lui…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment