Zalauanul Andrei One a castigat aproape 1 milion de dolari din poker

Zalauanul Andrei One a castigat aproape 1 milion de dolari din pokerUn sport pe care aproape toata lumea il considera unul de noroc i-a adus zalauanului Andrei One aproape 1 milion de dolari in ultimii trei ani. Fostul elev al Colegiului National Silvania Zalau considera insa ca poker-ul nu este un joc de noroc, ci unul la care ai nevoie de strategie si de un psihic puternic.

Potrivit presei centrale, One a ajuns chiar sa renunte la facultate pentru a se dedica in totalitate acestui sport, Texas-Holdem, o varianta nascuta in SUA, care se joaca prin camine, cluburi sau baruri. Conform site-ului pocketfives.com, care contorizeaza castigurile jucatorilor de poker on-line, One a adunat din 2008 pana acum aproape 1 milion de dolari doar din turnee jucate pe internet. Mai precis 963.180 de dolari. Nu stiu cati bani am castigat pentru ca e greu sa contabilizezi tot. Mai sunt si turnee pe care le-am pierdut. Am jucat si live, nu doar pe internet. Nu vreau insa sa vorbesc despre bani, a declarat One pentru prosport.ro.

Era in anul cinci de facultate cand a decis sa renunte la Politehnica. Mai aveam trei examene in anul cinci si nu a mai mers, pentru ca nu mai aveam timp sa invat. Deja jucam cam opt ore pe zi. La Cluj am inceput sa joc in primul an de facultate, cu colegii de camin. Imi amintesc ca intram cu 50 de lei si mizele erau de 0,5 lei si 1 leu. Ii cam bateam si am inceput sa joc si pe internet. In primul an am iesit pe minus, dar apoi am inceput sa bat mizele mici, apoi cele medii, iar acum le bat si pe cele mari, marturiseste Andrei One.

Avand in vedere ca poker-ul i-a schimbat viata si i-a asigurat viitorul, zalauanul este decis sa nu renunte niciodata la acest sport. Mai mult, are propria-i echipa de poker, impreuna cu cativa prieteni, carora le-a dat bani si i-a invatat sa joace cat mai bine pentru a putea intra in acest joc.

La inceputul lunii septembrie, in cadrul World Championship Of Online Poker desfasurat la PokerStars, Andrei One, cunoscut online sub pseudonimul

Leave a Comment