Zălăuanul Adrian Gontariu, la un pas de Tomis Constanța

După o jumătate de sezon petrecut în prima ligă franceză, la Rennes, voleibalistul zălăuan a revenit în țară și este foarte aproape de a evolua pentru liderul Diviziei A1, Tomis Constanța. Contactat telefonic, jucătorul în vârstă de 29 de ani, care evoluează pe postul de universal, nu a negat o viitoare colaborare cu gruparea de la malul mării, dar a lăsat să se înțeleagă că va semna contractul abia în zilele următoare. „Deocamdată nu pot să vă dau niciun răspuns concret pentru că nu este nimic oficial. Într-adevăr, eu mi-am încheiat contractul cu Rennes și am revenit în țară, unde îmi voi petrece și revelionul, însă nu acasă la Zalău. În zilele următoare se va ști exact dacă voi juca sau nu la Constanța”, a declarat Gontariu.
Pentru voleibalistul zălăuan ar fi o revenire după cinci ani la Tomis Constanța, pentru care a mai evoluat între anii 2005 – 2007 și cu care a devenit campion al României.
La un moment dat se punea în discuție și varianta unei reveniri la campioana Remat, pentru care a mai jucat în sezonul 2008 – 2009. Varianta a căzut însă după ce universalul maghiar, Peter Nagy, a devenit apt de joc. „Dacă nu era Pepe ar fi fost altceva, însă din moment ce este și Nagy la echipă ar fi stupid, părerea mea, să vin și eu”, a mai afirmat universalul zălăuan care speră să aibă un retur mai bun la viitoarea echipă decât turul pe care l-a avut cu Rennes.

2 Thoughts to “Zălăuanul Adrian Gontariu, la un pas de Tomis Constanța”

  1. Go go

    Sa mearga la Cta. E mult mai bine pt Remat sa nu vina acest jucator rasuflat demult, sa faca atmosfera proasta , gen Feher .. Promovati tineri !

  2. john

    universalul…….universalul………universalul……..!?

Leave a Comment