Zălăuanul Adrian Gontariu a prefaţat „dubla” cu Belarus

Învinsă de Grecia în ambele partide din cadrul primei etape a Ligii Europene de volei masculin, naţionala României speră să arate mult mai bine în „dubla” cu Belarus, de la finalul acestei săptămâni.
Câştigător al eventului în Germania cu VfB Friedrichshafen, zălăuanul Adrian Gontariu a spus „prezent” la acţiunea din această vară a echipei naţionale şi spune că „tricolorii” au nevoie de al şaptelea jucător în cele două dispute.
„Avem nevoie de al şaptelea jucător contra Belarusului, să vină publicul în număr cât mai mare, să ne susţină şi să fie alături de noi. Belarus este o echipă puternică, dar sper să nu dezamăgim. Vrem să facem două partide bune, suntem obligaţi să câştigăm. Adversarii au în componenţă jucători valoroşi, care evoluează în campionatele din Turcia, Polonia şi Rusia. Acest lucru spune totul despre forţa adversarei noastre. Nu trebuie să jucăm cu capul plecat, mereu înainte, să dăm tot ce este mai bun din noi”, a declarat voleibalistul zălăuan.
Partidele dintre România şi Belarus sunt programate vineri şi sâmbătă, ambele de la ora 18, în Sala Polivalentă din Craiova.
Pe lângă zălăuanul Adrian Gontariu, în lotul pregătit de selecţionerul Dănuţ Pascu se află şi trei jucători de la vicecampioana Volei Municipal Zalău: Mihai Gheorghiţă, Bogdan Olteanu şi Marian Bala.

Leave a Comment