Vor sa razbune esecurile din sezonul trecut

Vor sa razbune esecurile din sezonul trecut

Dupa ce in sezonul trecut a pierdut ambele dueluri cu cei de la Unirea Ungheni, FC Zalau spera ca istoria sa nu se mai repete si in partida din aceasta dupa-amiaza

Azi, ora 17, Stadion Municipal Zalau

FC Zalau – Unirea Ungheni

Etapa a cincea din Seria a VI-a a Ligii a III-a de fotbal programeaza in acesta dupa-amiaza si partida de pe Stadionul Municipal, dintre FC Zalau si Unirea Ungheni. Dupa ce in sezonul trecut, gruparea pregatita de Marius Pasca a fost invinsa in ambele partide (3 – 1 in tur la Ungheni si 1 – 2 in retur la Zalau), tehnicianul echipei zalauane spera sa nu se mai repete istoria si in acest sezon. Ne asteapta un meci greu, impotriva unei echipe care a efectuat o serie de transferuri in aceasta vara. Sper insa ca jucatorii sa abordeze jocul cu seriozitate si sa nu mai rateze atatea ocazii, a declarat Marius Pasca. Meciul va fi oficiat de o brigada baimareana, avandu-l la centru pe Adrian Suta, iar la cele doua linii de Radu Despa si Ionut Sava.

Observator de arbitri va fi targumureseanul Dionisie Matei, iar observator de joc, Valer Nichimis (Alba-Iulia). Inaintea etapei de azi, FC Zalau ocupa pozitia a opta, in timp ce Unirea Ungheni se situeaza pe pozitia a zecea.

Leave a Comment