Voleibaliştii zălăuani s-au întors cu patru puncte din turneul de la Craiova

Al doilea turneul de verificare dinaintea noului sezon pentru SCM Zalău a avut loc săptămâna trecută, la Craiova, „Memorialul Radu Zamfirescu”. A fost prima competiţie în care pe bancă a fost prezent şi antrenorul principal, sârbul Dragan Kobiljski, iar acest lucru s-a văzut în evoluţia echipei, formaţia de la poalele Meseşului fiind aproape de o victorie în faţa Stelei, o formaţie ce se va bate la titlu în ediţia 2022 – 2023.

Cea de-a patra echipă prezentă la turneul de la Craiova a fost Universitatea Cluj. Debutul pentru formaţia zălăuană a fost împotriva craiovenilor lui Dănuţ Pascu, în faţa cărora SCM-ul a pierdut cu 0 – 3. Primele două seturi au fost mai disputate, zălăuanii cedând la 20 şi la 23, iar ultimul act s-a încheiat cu 25 – 16 în favoarea Craiovei. Partida cu Steaua a durat cinci seturi. După 2 – 0 la seturi pentru stelişti, zălăuanii au revenit spectaculos şi au trimis meciul în tie-break, iar decisivul a fost disputat până la pragul de 10, finalul aparţinându-le „roş-albaştrilor”, care s-au impus cu 15 – 12.

Ultimul duel pentru echipa sârbului Kobijski a fost împotriva Universităţii Cluj, pe care Zalăul a învins-o cu 3 – 0, după 25 – 11, 24 – 15 şi 25 – 14.

Craiova s-a impus în finala turneului cu 3 – 0 în faţa Stelei, câştigând astfel turneul pe care l-a organizat.

La finalul acestei săptămâni, SCM Zalău va organiza un turneu de verificare la care vor fi invitate CSM Bucureşti, Unirea Dej şi Ştiinţa Explorări Baia Mare.

One Thought to “Voleibaliştii zălăuani s-au întors cu patru puncte din turneul de la Craiova”

Leave a Comment