Voleibaliştii zălăuani prelungesc suspansul în finala campionatului

Cu ajutorul unui public de nota 10, Volei Municipal Zalău a câştigat în cinci seturi meciul trei al finalei Diviziei A1 cu Universitatea Craiova, iar marţi va avea loc disputa cu numărul patru, începând cu ora 19:30, tot în Sala Sporturilor din Zalău.
Ambele echipe au avut evoluţii oscilante, iar acest lucru s-a văzut şi în evoluţia scorului pe seturi. Vicecampioana României s-a impus cu 25 – 22 în actul de debut, după care, Craiova a preluat iniţiativa. Oltenii au câştigat cu 25 – 19 în parţialul secund, iar în setul trei, zălăuanii nu au contat aproape deloc. După o serie de atacuri greşite ale universalului Matei, antrenorul Stoev l-a trimis în teren pe Tarţa, dar situaţia tot nu s-a schimbat. Oaspeţii s-au desprins la 8 – 1 până la prima întrerupere tehnice, scor cu care Zalăul, foarte puţin probabil să mai fi fost condusă pe teren propriu. Zarurile erau deja aruncate, iar până la finalul setului a fost doar o chestiune de timp. Diferenţa a fost de 11 puncte, 25 – 14, rezultat în urma căruia, oltenii au preluat conducerea pe seturi.
Rolurile s-au schimbat în actul patru, unul pe care Zalăul l-a controlat de la un capăt la celălalt. Diferenţa din final a fost de nouă puncte, 25 – 16, după 8 – 4 şi 16 – 10 la cele două întreruperi tehnice.
Craiova era la o jumătate de set de primul titlu naţional din istorie, iar acest lucru s-a văzut prin ambiţia cu care jucătorii lui Pascu au început tie-break-ul. Oaspeţii au avut 4 – 1, moment în cate bulgarul Stoev a solicitat întreruperea meciului. În jocul oltenilor nu a mai funcţionat nimic după reluarea partidei, în timp ce zălăuanii, împinşi de la spate de public, au revenit spectaculos, ducând scorul la 15 – 6 până la final. Practic, vicecampioana a câştigat 14 puncte, în timp ce Craiova, doar două.

One Thought to “Voleibaliştii zălăuani prelungesc suspansul în finala campionatului”

  1. Anonim

    Marius, ma bucur ca ai spus ceva de public. In schimb am avut si trompete de nota 1. Vin altii sa invete publicul zalauan sa isi „incurajeze ” favoritii. Nu stiu cat ii ajuta pe jucatorii nostri sa-i fluieram mereu pe cei craioveni. In schimb daca-i incurajam pe ai nostri, ii impingem spre rezultate bune.

Leave a Comment