Voleibaliştii zălăuani, la primul turneu de verificare

După o pregătire de câteva săptămâni pe plan local, echipa de volei a clubului SCM Zalău va participa în aceste zile la primul turneu de verificare dinaintea noului sezon. Echipa condusă de Dragan Kobiljski şi Marius Lazăr va participa la „Cupa Arcada”, turneu organizat de campioana României, Arcada Galaţi. Alături de formaţia zălăuană, la turneu vor mai fi prezente Steaua Bucureşti şi CSM Constanţa.

SCM Zalău s-a antrenat în efectiv complet în această săptămână, singura absenţă fiind, în continuare, antrenorul sârb, care participă cu naţionala Serbiei la Campionatul Mondial, dar va ajunge la Zalău în perioada imediat următoare.

Turneul de la Galaţi va debuta joi, cu partida dintre Steaua şi CSM Constanţa, iar în al doilea meci al zilei se vor întâlni Arcada Galaţi şi SCM Zalău. Vineri, de la ora 15:30, CSM Constanţa va fi adversara zălăuanilor, iar de la ora 18, Arcada Galaţi se va duela cu Steaua. Turneul se va încheia sâmbătă, cu partidele: Steaua – SCM Zalău şi Arcada Galaţi – CSM Constanţa.

Săptămâna viitoare, echipa zălăuană va participa la un al turneu de pregătire, la Craiova, iar în perioada 22 – 24 septembrie va avea loc un turneu amical şi la Zalău, la care vor fi invitate Explorări Baia Mare, Unirea Dej şi Ştiinţa Bucureşti.

foto: Cristian Moldovan

 

3 Thoughts to “Voleibaliştii zălăuani, la primul turneu de verificare”

  1. […] După o pregătire de câteva săptămâni pe plan local, echipa de volei a clubului SCM Zalău va participa în aceste zile la primul turneu de verificare dinaintea noului sezon. Echipa condusă de Dragan Kobiljski şi Marius Lazăr va participa la „Cupa Arcada”, turneu organizat de campioana României, Arcada Galaţi. Alături de formaţia zălăuană, la turneu vor mai fi prezente Steaua Bucureşti şi CSM Constanţa. SCM Zalău s-a antrenat în efectiv complet în această săptămână, singura absenţă fiind, în continuare, antrenorul sârb, care participă cu naţionala Serbiei la Campionatul Mondial, dar… Citeste mai mult […]

  2. […] După o pregătire de câteva săptămâni pe plan local, echipa de volei a clubului SCM Zalău va participa în aceste zile la primul turneu de verificare dinaintea noului sezon. Echipa condusă de Dragan Kobiljski şi Marius Lazăr va participa la „Cupa Arcada”, turneu organizat de campioana României, Arcada Galaţi. Alături de formaţia zălăuană, la turneu vor mai fi prezente Steaua Bucureşti şi CSM Constanţa. SCM Zalău s-a antrenat în efectiv complet în această săptămână, singura absenţă fiind, în continuare, antrenorul sârb, care participă cu naţionala Serbiei la Campionatul Mondial,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment