Voleibaliştii zălăuani, la al doilea meci consecutiv pe teren propriu

După eşecul din prima etapă a turului, 1 – 3 pe teren propriu cu liderul Dinamo Bucureşti, voleibaliştii de la SCM Zalău caută primul succes al returului în faţa formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare. Zălăuanii pregătiţi de sârbul Dragan Kobiljski se află pe locul şase după 12 runde disputate, având 19 puncte acumulate. Maramureşenii conduşi de Marius Botea şi Sorin Pop se situează pe locul nouă, la un punct de ultima poziţie ce duce în play-off. În partida tur, de la Baia Mare, Zalăul s-a impus cu 3 – 1, dar voleibaliştii de la poalele Meseşului s-au întrebuinţat serios pentru o victorie de trei puncte.

„Nu va fi un meci uşor, chiar dacă am reuşit să ne impunem şi la Baia Mare. Explorări are, în continuare, şanse reale la calificarea în play-off, şi va face tot posibilul să obţină acest lucru. Nu va fi un meci uşor şi va trebui să abordăm partida cu seriozitate pentru a obţine victoria”, a declarat managerul Adrian Feher.

Partida dintre SCM Zalău şi Ştiinţa Explorări Baia Mare este programată sâmbătă, la ora 18, în Sala Sporturilor.

Programul complet al etapei: SCM Zalău – Ştiinţa Explorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti – Arcada Galaţi, Rapid Bucureşti – Ştiinţa Bucureşti, Unirea Dej – CSM Constanţa, SCMU Craiova – Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj – CSM Suceava.

One Thought to “Voleibaliştii zălăuani, la al doilea meci consecutiv pe teren propriu”

  1. […] După eşecul din prima etapă a turului, 1 – 3 pe teren propriu cu liderul Dinamo Bucureşti, voleibaliştii de la SCM Zalău caută primul succes al returului în faţa formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare. Zălăuanii pregătiţi de sârbul Dragan Kobiljski se află pe locul şase după 12 runde disputate, având 19 puncte acumulate. Maramureşenii conduşi de Marius Botea şi Sorin Pop se situează pe locul nouă, la un punct de ultima poziţie ce duce în play-off. În partida tur, de la Baia Mare, Zalăul s-a impus cu 3 – 1,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment