Voleibaliştii zălăuani, învinşi în trei seturi sub fileul Stelei

SCM Zalău a obţinut două puncte în ultimele trei etape, runde în care a întâlnit Ştiinţa Explorări Baia Mare în deplasare, Dinamo Bucureşti pe teren propriu şi Steaua Bucureşti în deplasare. După 3 – 2 pe terenul maramureşenilor, zălăuanii antrenaţi de Marius Lazăr au cedat cu 1 – 3 pe teren propriu în runda trecută, în faţa dinamoviştilor, iar sâmbătă, în Capitală, SCM-ul a fost învinsă cu 3 – 0 de Steaua.
Zalăul a condus în debutul primului set, dar Steaua a egalat la 3, după care a preluat conducerea. În ciuda deselor servicii greşite, Steaua s-a menţinut în avantaj până la final, având 8 – 6, 16 – 13 şi 25 – 21 în final.
Echipa zălăuană a avut o evoluţie mai bună în actul secund, conducând cu 6 – 3 în debut, apoi cu 8 – 6 şi 16 – 12. A urmat o cădere inexplicabilă în jocul SCM-ului, care i-a permis Stelei să revină în meci. De la 17 – 13 în favoarea Zalăului, scorul a devenit 18 – 17, iar până la final, „roş-albaştrii” nu au mai cedat, câştigând cu 25 – 23.
Parţialul trei a durat cel mai puţin, Steaua impunându-se cu 25 – 17, după ce a condus cu 8 – 4 şi 16 – 12.
După eşecul de sâmbătă, SCM Zalău a coborât pe locul şapte, cu opt puncte în cinci etape, urmând ca în runda viitoare să evolueze pe terenul campioanei Arcada Galaţi.

Leave a Comment