Voleibaliştii zălăuani încheie sezonul în Capitală

SCM Zalău încheie miercuri un sezon destul de nefast, cu evoluţii modeste, în multe partide şi cu o clasare sub aşteptări – locul 6. Echipa condusă de Horacio Dileo şi Marius Lazăr va susţine miercuri ultimul joc din actualul sezon, urmând să evolueze pe terenul celor de la Ştiinţa Bucureşti. Indiferent de rezultatul de la Bucureşti, echipa zălăuană va termina pe locul şase, o clasare modestă, la care puţină lume se aştepta la începutul sezonului.

Va fi al patrulea duel dintre cele două echipe în actualul sezon, SCM câştigând cu 3 – 0 ambele jocuri de la Zalău, pierzând, în schimb, cu 1 – 3 partida de la Bucureşti.

Zălăuanii au susţinut sâmbătă ultimul meci pe teren propriu, suferind un nou eşec inexplicabil, 0 – 3 cu Olimpia Titanii Bucureşti, o echipă pe care, în mod normal, Zalăul ar fi trebuit să o învingă de fiecare dată în acest sezon, dar în faţa căreia a pierdut puncte chiar şi pe teren propriu.

Partida din Capitală, dintre Ştiinţa Bucureşti şi SCM Zalău este programată la ora 17.

 

2 Thoughts to “Voleibaliştii zălăuani încheie sezonul în Capitală”

  1. […] SCM Zalău încheie miercuri un sezon destul de nefast, cu evoluţii modeste, în multe partide şi cu o clasare sub aşteptări – locul 6. Echipa condusă de Horacio Dileo şi Marius Lazăr va susţine miercuri ultimul joc din actualul sezon, urmând să evolueze pe terenul celor de la Ştiinţa Bucureşti. Indiferent de rezultatul de la Bucureşti, echipa zălăuană va termina pe locul şase, o clasare modestă, la care puţină lume se aştepta la începutul sezonului. Va fi al patrulea duel dintre cele două echipe în actualul sezon,  » Mai multe detalii […]

  2. […] SCM Zalău încheie miercuri un sezon destul de nefast, cu evoluţii modeste, în multe partide şi cu o clasare sub aşteptări – locul 6. Echipa condusă de Horacio Dileo şi Marius Lazăr va susţine miercuri ultimul joc din actualul sezon, urmând să evolueze pe terenul celor de la Ştiinţa Bucureşti. Indiferent de rezultatul de la Bucureşti, echipa zălăuană va termina pe locul şase, o clasare modestă, la care puţină lume se aştepta la începutul sezonului. Va fi al patrulea duel dintre cele două echipe în actualul sezon, SCM câştigând cu… Citeste mai mult […]

Leave a Comment