Voleibaliştii zălăuani au rezistat un singur set pe terenul Ploieştiului

 

Volei Municipal Zalău a pierdut cu scorul de 1 – 3 partida susţinută luni seara, pe terenul formaţiei Tricolorul Ploieşti, din cadrul penultimei etape a sezonului regulat. Campioana a câştigat primul set cu 27 – 25, după ce gazdele au avut 21 – 14, moment în care, antrenorul Ploieştiului, Sergiu Stancu, a solicitat timp de odihnă. Însă, întreruperea jocului le-a priit zălăuanilor, care au avut o revenire spectaculoasă, egalând la 24 şi câştigând apoi setul la o diferenţă de două puncte. Din păcate, a fost singurul set câştigat de campioana României, care le-a cedat pe celelalte trei cu 14 – 25, 15 – 25 şi 17 – 25.
Tricolorul şi-a creat un avans de patru puncte încă de la începutul actului secund, iar la scorul de 6 – 2, bulgarul Jeliazkov a schimbat coordonatorul, Constantin luându-i locul lui Dimitrov. Zălăuanii au continuat să aibă probleme la preluare, iar Ploieştiul a reuşit patru aşi, doi prin universalul Lică, unul prin coordonatorul Carrasco, iar al patrulea a fost semnat de Jorna. 8 – 4 şi 16 – 8 a fost scorul la cele două întreruperi tehnice.
Gazdele au controlat jocul şi în parţialul trei, iar la scorul de 13 – 8, bulgarul Jeliazkov a cerut timp de odihnă, în speranţa că va remedia problema. Tricolorul nu a cedat iniţiativa şi s-a impus la o diferenţă de zece puncte la final.
Centrul Zalăului, Cuciureanu, a fost omul începutului de set în actul patru. Zalăul s-a desprins la 6 – 2, obligându-l pe Sergiu Stancu să solicite întreruperea jocului. A urmat o cădere inexplicabilă în jocul campioanei, Tricolorul câştigând consecutiv cinci puncte. Volei Municipal a intrat cu avantaj minim la prima întrerupere tehnică, 8 – 7, dar rolurile s-au schimbat pe parcurs, iar ploieştenii au condus cu 16 – 13 la al doilea time-out tehnic. Avansul gazdelor a crescut la opt puncte până la final, 25 – 17.
„Este păcat că nu am reuşit să obţinem măcar un punct, fiindcă băieţii au luptat pentru fiecare minge. Nu am avut o preluare foarte bună şi, din această cauză, am suferit în atac. Dar, după părerea mea, aţi văzut meciul şi la televizor, echipa din Ploieşti a fost ajutată în unele momente. Au fost decizii de arbitraj nu foarte corecte din punctul meu de vedere”, a declarat bulgarul Nikolay Jeliazkov la finalul partidei.
După înfrângerea de la Ploieşti, Volei Municipal Zalău rămâne pe locul cinci în clasament, cu 40 de puncte acumulate, la o lungime în spatele echipei CSM Bucureşti. În etapa viitoare, ultima a sezonului regulat, zălăuanii vor evolua pe terenul echipei Dinamo, iar CSM Bucureşti va juca tot în deplasare, la Craiova.
Tricolorul Ploieşti: Angulo Carrasco (4), Laurenţiu Lică (26), Gijs Jorna (7), Nikita Stulenkov (14), Bogdan Olteanu (13), Julian Bissete (10) şi Philipp Kroiss – libero. Au mai evoluat: Aleksandar Milivojevic (1) şi Alexandar Kullo. Antrenori: Sergiu Stancu (principal) şi Mădălin Marinescu (secund)
Volei Municipal Zalău: Dobromir Dimitrov (1), Rareş Bălean (22), Răzvan Mihalcea (9), Mihai Gheorghiţă (8), Leonardo Dal Bosco (6), Filip Stoilovic (5) şi Pylyp Harmash – libero. Au mai evoluat: Filip Constantin (2), Vlad Cuciureanu (3), Mihai Tarţa şi Cornel Miron. Antrenori: Nikolay Jeliazkov (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

sursa foto: voleizalau.ro

10 Thoughts to “Voleibaliştii zălăuani au rezistat un singur set pe terenul Ploieştiului”

 1. Anonim

  a fost schimbat antrenorul degeaba

 2. Anonim

  de cand au plecat cei 2 ….nu mai contam……cei 2 adi pentru cine nu stie….

 3. Anonim

  Nu avem tragatori

 4. Anonim

  nu avem un lider in echipa ..nu avem jucatori cu personalitate…….din pacate am ajuns o echipa de pluton ……..greu de crezut ca se mai poate schimba ceva in play-off….sa speram ca o sa avem echipa si anul viitor……….

 5. Anonim

  Plecarea celor doi ADY este benefic pt atmosfera din vestiar ! Din cauza lor in vara au plecat 3 jucatori importanti . Daca ramaneau plecau si alde Mihalca, Balean, Del Bosco si Gheorghita ! Asadar ..

 6. Anonim

  Dle MORAR nu incerca sa oclesti adevarul .. Nu antrenorul a fost frana echipei spre rezultate … Famiglia este responsabila in totalitate, pt ca a impartit echipa in trei grupuri de barfa a lor ! Adevar adevarat !

 7. Vasile cota

  Ce tot insinuați acolo unii ca familia este de vina nu va e Rușine ??suntem o familie de foști sportivi de performanța era normal sa fiu pus președinte la volei pt ca ma pricep foarte bine si eu si Dana și dacă primăria face club sportiv tot eu am sa fiu președinte ca doar nu o sa ma duc la munca când eu sunt mare fost sportiv deci va rog frumos puțin respect

 8. Fan

  Plecarea celor 2 adi plus plus priceperea Familiilor Constantin și cota au adus echipa mai aproape de loc 7 decât de loc 1 suntem la 12 puncte de loc 7 și la 16 puncte de loc 1 deci cei 2 adi ,,,,,,,,,,,,

 9. Fan

  Bravo Dana Cota suntem la aproape pe loc 6

 10. Anonim

  Asa cum zici.Famiglia e de vina.TOtul a inceput in Bosnia.Acolo a fost primul semn.Au adus jucatori de doi bani.Cu cel mai mare buget din istorie…ce se face cu banii dati din primarie?Sifonare?Iti dai seama de valoarea echipei cand zici ca Balean face cele mai multe puncte intr-un meci.Anul trecut era rezerva…Tot respectul pentru el ,nu vreau sa-l jignesc dar asa nu ajunge nicaieri clubul.Eu dupa episodul Bosnia nu am mai fost la sala .Eventual cand se va schimba conducerea

Leave a Comment