Voleibaliştii vicecampioanei, în continuare cu restanţe salariale

Jucătorii echipei Volei Municipal Zalău şi-au încasat doar două din cele trei salarii restante, iar pe lângă ultima leafă, voleibaliştii mai au de primit prima pentru câştigarea Cupei României

În timp ce alte echipe au început deja pregătirile pentru noul sezon, la Volei Municipal Zalău, situaţia pare să fie în continuare destul de incertă. Conducerea clubului nu a anunţat niciun transfer până în acest moment, făcând public doar numele jucătorilor care au plecat de la echipă şi care au semnat deja cu alte cluburi din România.
Situaţia la club a fost una cât se poate de critică până în urmă cu aproape o lună, clubul fiind la un pas de faliment din cauza faptului că nu s-au putut aduna cele 10 procente din bugetul total, care trebuie să provină din mediul privat, suma fiind de 300.000 de lei. În contul clubului au ajuns aproximativ 180.000 de lei, iar diferenţa de 120.000 a fost rezolvată pe ultima sută de metri, tocmai de noul primar al municipiului, Ionel Ciunt. Acesta s-a văzut nevoit să facă apel la anumiţi oameni de afaceri din zonă, pentru a putea fi completată suma până la 300.000 de lei. În aceste condiţii, au putut fi alocaţi şi restul de bani de la bugetul local, însă, nu a fost virată toată suma, astfel că jucătorii nu şi-au încasat nici până azi toate restanţele salariale. Voleibaliştii au primit două din cele trei salarii restante şi mai au de încasat leafa pentru ultima lună şi prima pentru câştigarea Cupei României. În aceste condiţii, o mare parte dintre jucătorii aflaţi sub contract cu Volei Municipal au afirmat că iau în calcul chiar varianta de a nu se prezenta la reunire, având în vedere că nu li s-a comunicat o dată la care vor primii şi ultimele restanţe.
Potrivit directorului executiv, Marcel Doru Ţârle, reunirea lotului în vedere pregătirii noului sezon ar urma să aibă loc la începutul lunii august, iar până atunci se doreşte definitivarea lotului, dar şi numirea unui antrenor principal, având în vedere că bulgarul Stoyan Stoev nu va mai continua pe banca tehnică a formaţiei zălăuane.
Viecampioana României s-a despărţit în această vară de centrii Mihai Gheorghiţă şi Răzvan Olteanu, primul transferându-se la Steaua Bucureşti, iar al doilea la Universitatea Craiova. Din câte se pare, în lotul pentru sezonul viitor nu se va mai regăsi nici coordonatorul Marin Lescov. Foarte aproape de a se despărţi de formaţia zălăuană este şi trăgătorul secund, Marian Bala, jucător ofertat în această vară de campioana SCMU Craiova şi de Arcada Galaţi, formaţie ce a început deja pregătirile pentru noul sezon.

Alte articole

2 Thoughts to “Voleibaliştii vicecampioanei, în continuare cu restanţe salariale”

  1. Cum e turcu si pistolul. Datorii de 585000 la stat si curtea de conturi?=faliment !!! Din pacate !!!Atat aveam la nivel de Romania:volei si handbal. Catolici ,catolicilor de la Curte de Conturi se remarca distrugand tot ce este bun in judet,fara scrupule pt comisionul lor din ce imputa cluburilor. Dzeu o sa-i pedepseasca dupa chipul si asemanarea lor pe toti! Si nu numai ei…..!!!

  2. cunoscator

    esti mare Ana M esti curajoasa si spui lucrurilor pe nume ,in nici o parte a Romaniei nu se intampla ca la noi la Zalau .

Leave a Comment