Voleibaliştii de la SCM Zalău, o victorie şi două înfrângeri la „Cupa Arcada”

Primul turneu de verificare pentru SCM Zalău a avut loc la Galaţi, în perioada 8 – 10 septembrie, „Cupa Arcada”, turneu de volei la care au mai fost prezente campioana României, Arcada Galaţi, Steaua Bucureşti şi CSM Constanţa. Formaţia zălăuană, cu efectiv complet, dar fără antrenorul principal, Dragan Kobiljski – aflat la Campionatul Mondial cu echipa naţională a Serbiei, a înregistrat o victorie şi două înfrângeri la Galaţi.
Debutul a fost chiar împotriva formaţiei organizatoare, Arcada Galaţi, în faţa căreia zălăuanii au cedat în trei seturi, 19 – 25, 16 – 25, 15 – 25. Tot în prima zi, Steaua Bucureşti s-a impus cu 3 – 0 în faţa formaţiei de la malul mării. În cea de-a doua zi, Zalăul a întâlnit CSM Constanţa, de care a dispus cu 3 – 1. Formaţia de la poalele Meseşului a câştigat actul de debut cu 25 – 21, dar constănţenii au egalat, impunându-se cu 25 – 20 în parţialul secund. Celelalte două seturi au fost câştigate de zălăuani cu 25 – 16 şi 25 – 18, SCM obţinând astfel prima şi singura victorie de la acest turneu. În celălalt meci al zilei, Steaua Bucureşti s-a impus cu 3 – 2 în faţa Arcadei Galaţi. În ultima zi a turneului, SCM Zalău a suferit o înfrângere categorică în faţa Stelei, 17 – 25, 15 – 25, 11 – 25, iar Arcada Galaţi s-a impus cu 3 – 0 în faţa celor de la CSM Constanţa.
Pentru SCM Zalău urmează un nou turneu, la Craiova, în perioada 15 – 17 septembrie, unde vor mai participa SCMU Craiova, Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj.

3 Thoughts to “Voleibaliştii de la SCM Zalău, o victorie şi două înfrângeri la „Cupa Arcada””

  1. […] Primul turneu de verificare pentru SCM Zalău a avut loc la Galaţi, în perioada 8 – 10 septembrie, „Cupa Arcada”, turneu de volei la care au mai fost prezente campioana României, Arcada Galaţi, Steaua Bucureşti şi CSM Constanţa. Formaţia zălăuană, cu efectiv complet, dar fără antrenorul principal, Dragan Kobiljski – aflat la Campionatul Mondial cu echipa naţională a Serbiei, a înregistrat o victorie şi două înfrângeri la Galaţi. Debutul a fost chiar împotriva formaţiei organizatoare, Arcada Galaţi, în faţa căreia zălăuanii au cedat în trei seturi, 19 – 25, 16… Citeste mai mult […]

  2. […] Primul turneu de verificare pentru SCM Zalău a avut loc la Galaţi, în perioada 8 – 10 septembrie, „Cupa Arcada”, turneu de volei la care au mai fost prezente campioana României, Arcada Galaţi, Steaua Bucureşti şi CSM Constanţa. Formaţia zălăuană, cu efectiv complet, dar fără antrenorul principal, Dragan Kobiljski – aflat la Campionatul Mondial cu echipa naţională a Serbiei, a înregistrat o victorie şi două înfrângeri la Galaţi. Debutul a fost chiar împotriva formaţiei organizatoare, Arcada Galaţi, în faţa căreia zălăuanii au cedat în trei seturi,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment