Voleibaliştii de la SCM Zalău, locul opt după şase etape

Situaţie deloc plăcută pentru echipa de volei a Zalăului care după opt etape ocupă un modest loc opt, departe de ceea ce sperau conducătorii clubului la începutul sezonului. Echipa pregătită de Marius Lazăr şi Andrei Păun a pierdut ultimele trei partide susţinute, ultima fiind sâmbătă, pe terenul celor de la SCMU Craiova. Practic, Zalăul nu a obţinut niciun punct din ultimele trei întâlniri, având doar opt puncte acumulate după şase etape.

La Craiova, SCM Zalău a câştigat un singur set, parţialul secund, cu 30 – 28, după ce oltenii s-au impus în actul de debut cu 25 – 20, iar în ultimele două cu 25 – 23, 25 – 20.

Pentru SCM Zalău, duelurile dificile nu au luat sfârşit, deoarece vicecampioana României va primi vizita campioanei, Arcada Galaţi la finalul acestei săptămâni, echipă ce a pierdut un singur meci în actualul sezon, în etapa trecută, pe teren propriu, în faţa Stelei.

Lider după opt etape este Arcada Galaţi, cu 16 puncte, urmată de Dinamo, cu 14 puncte şi de Steaua Bucureşti cu 13 puncte, la egalitate cu ocupanta locului patru, SCMU Craiova.

În faţa Zalăului în clasament se mai află Unirea Dej, Olimpia Titanii Bucureşti, o echipă nou-promovată în Divizia A1 şi Ştiinţa Bucureşti.

Leave a Comment