Voleibaliştii de la SCM Zalău au câştigat „Cupa Explorări”

Echipa de volei, SCM Zalău, a susţinut la finalul săptămânii trecute primele jocuri de verificare dinaintea startului noului sezon competiţional. Echipa pregătită de Marius Lazăr şi Andrei Păun a participat la „Cupa Explorări”, turneu desfăşurat în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, la care a mai fost invitată Unirea Dej.

În primul meci, desfăşurat vineri, voleibaliţştii zălăuani au dispus cu 3 – 0 de formaţia gazdă. După 25 – 18 în primul set, SCM-ul s-a impus la o diferenţă de 10 puncte în actul secund, 25 – 15, iar în parţialul trei, băimărenii au trecut de pragul de 20, pierzând cu 21 – 25.

Sâmbătă, zălăuanii au obţinut a doua victorie, impunându-se cu 3 – 1 în faţa Unirii Dej. După 25 – 20 în actul de debut pentru SCM, Zalăul a avut un avantaj şi mai mare la finalul setului secund, 25 – 17. Parţialul trei a fost al Dejului, care s-a impus cu 25 – 21, iar conturile au fost închise după setul patru, câştigat de zălăuani cu 25 – 19.

În disputa dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej, maramureşenii s-au impus cu 3 – 1.

Turneul a fost câştigat de SCM Zalău, cu şase puncte, urmată de Ştiinţa Explorări Baia Mare, cu trei puncte şi Unirea Dej, fără niciun punct acumulat.

„Cupa Explorări a fost o competiţie foarte utilă pentru noi, deoarece am avut ocazia să începem să sudăm relaţiile de joc. În mare parte sunt mulţumit de jocul echipei, însă mai avem mult de muncit pentru a ajunge la potenţialul maxim. Pe lângă un joc consistent, am reuşit şi două victorii care sunt foarte bune pentru moralul echipei”, a declarat antrenorul Marius Lazăr.

Pentru echipa zălăuană au evoluat: Minic, Ruivo, Kovalchuk, Balu, Mihălescu, Bălean, Râpeanu, Preda, Cuciureanu, Palacios, Coasă şi Mărgineanu. Antrenori: Marius Lazăr (principal) şi Andrei Păun (secund)

Leave a Comment