Voleibaliştii de la SCM, locul doi la „Cupa Zalăului”

Clasaţi pe primul loc în urmă cu o săptămână la „Cupa Explorări”, voleibaliştii de la SCM Zalău nu au mai reuşit o clasare la fel de bună şi la turneul pe care l-au organizat la finele săptămânii trecute, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

Jucătorii pregătiţi de Marius Lazăr şi Andrei Păun au înregistrat două victorii şi o înfrângere, clasându-se pe locul doi la final. În primul meci, SCM Zalău s-a impus cu scorul de 3 – 0 în faţa Unirii Dej, după 25 – 17, 25 – 16 şi 25 – 10 la seturi.

Vineri, în a doua zi a turneului, vicecampioana României a întâlnit SCMU Craiova, echipă în faţa căreia nu a reuşit să câştige niciun set, chiar dacă, per ansamblu, partida a fost echilibrată. 25 – 23, 25 – 22, 26 – 24 a fost scorul pe seturi, rezultat ce a fost decisiv în stabilirea câştigătoarei turneului de la Zalău.

Adversara din ultimul meci a fost Ştiinţa Explorări Baia Mare, în faţa căreia zălăuanii s-au impus în minimum de seturi (22, 13, 18).

În celelalte partide s-au înregistrat următoarele rezultate: Ştiinţa Explorări Baia Mare – SCMU Craiova 0 – 3, Unirea Dej – SCMU Craiova 0 – 3 şi Unirea Dej – Ştiinţa Explorări Baia Mare 3 – 1.

În urma rezultatelor, formaţia din Craiova a câştigat competiţia cu 9 puncte, urmată de SCM Zalău cu 6 puncte, Unirea Dej cu 3 puncte şi Ştiinţa Explorări Baia Mare fără niciun punct.

„Venim după o perioadă de pregătire dificilă, cum sunt toate, de altfel, înaintea noilor sezoane, însă, încet, încet am început să intrăm într-o formă sportivă bună.  Cele două turnee pe care le-am disputat până acum, ne-au fost de real folos şi s-a văzut că am reuşit să mai punem la punct aspecte ce ţin de relaţiile de joc. Sper să ne calificăm în play-off şi să obţinem o medalie şi în sezonul viitor”, a declarat jucătorul Zalăului, Andrei Mihalescu.

SCM Zalău: Aleksandar Minic, Bruno Bello Ruivo, Volodymyr Kovalchuk, Tudor Balu, Andrei Mihalescu, Rareș Bălean, Liviu Râpeanu, Bogdan Preda, Vlad Cuciureanu, Mihai Coasă, Mihail Mărgineanu și Cristian Porumb. Antrenori: Marius Lazăr – principal şi Andrei Păun – secund

La finalul acestei săptămâni, SCM Zalău va participa la al treilea turneu de pregătire, organizat de SCMU Craiova.

Leave a Comment