Voleibaliştii de la Remat se pregătesc alături de lotul naţional

Luni, la ora 13:30 este programată prima întâlnire oficială dintre noul staff tehnic, Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie, şi lotul naţional de seniori al României. Voleibaliştii campioanei Remat se vor pregăti alături de „tricolori”. Brazilianul Robinson Dvoranen „Bob” va lipsi de la reunirea lotului echipei Remat Zalău.

Vacanţa s-a încheiat pentru tripla campioană a României, Remat Zalău, a cărui lot se va reuni în cursul zilei de luni, odată cu reunirea lotului naţional de seniori al României, programată tot la Zalău. „În această dimineaţă vom merge la Sala

<Avram Iancu> pentru a face programul de antrenamente, iar la ora 13:30 vom avea prima întâlnire cu jucătorii”, ne-a informat antrenorul secund al Rematului şi al României, Ovidiu Macarie.

Având în vedere că nu mai puţin de şase jucători de la campioana României sunt convocaţi la lotul naţional, lotul Rematului va fi alcătuit, pentru început din doar doi jucători: Şerban Paşcan şi ridicătorul american Jonathan Winder. De la reunirea lotului Remat Zalău va lipsi brazilianul Robinson Dvoranen „Bob”, care evoluează pe postul de extremă, acesta urmând să ajungă la Zalău spre finalul săptămânii. „Bob nu va fi prezent la reunirea lotului. El va ajunge la Zalău spre finalul săptămânii”, ne-a precizat team-managerul Cristian Ciobănescu.

Cei şase voleibalişti convocaţi la lotul naţional, de la campioana Remat sunt: Fabian Birău, Adrian Feher, Mihai Gheorghiţă, Mihai Mărieş, Răzvan Mihalcea şi Andrei Stoian. „Având în vedere că la echipa de club vor rămâne doar Paşcan şi americanul Winder, probabil se vor pregăti şi ei alături de lotul naţional”, a mai declarat secundul Macarie.

Leave a Comment