Voleibaliştii de la CSS Zalău au pierdut derby-ul Seriei E

CSS Zalău – CSS LAPI Dej 0 – 3 (16 – 25, 19 – 25, 19 – 25)

Voleibaliştii (juniori I) de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău a pierdut duminică, pe teren propriu, derby-ul Seriei E din cadrul Campionatului Naţional, cu un categoric 0 – 3, în faţa liderului CSS LAPI Dej. De o oră şi patru minute au avut nevoie dejenii pentru a obţine a şaptea victorie din acest sezon.
Oaspeţii au luat un avans considerabil încă din startul partidei, antrenorii Marin Silaghi şi Dan Predescu fiind nevoiţi să solicite primul timp de odihnă la scorul de 4 – 10. A doua întrerupere au solicitat-o la 10 – 18, dar până la final situaţia nu s-a schimbat cu nimic, dejenii impunându-se la 16.
Al doilea parţial a durat 24 de minute, CSS Zalău pierzând la 19, după ce, antrenorii zălăuani au cerut cele două time-out-uri la 9 – 13 şi la 16 – 20.
La fel ca primul set, ultimul act a durat 20 de minute, CSS LAPI Dej impunându-se tot la 19.
„Băieţii au făcut un joc destul de slab. Am întâlnit, totuşi, Centrul de Excelenţă de la Dej, unde aria de selecţie este mai mare decât în Zalău. Nu este o tragedie, fiindcă nu mai avem cum să pierdem calificarea în faza următoare”, ne-a declara Marin Silaghi, antrenorul echipei CSS Zalău.
De cealaltă parte, antrenorul dejean, Sorin Florea, a precizat că jucătorii săi au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din actualul sezon. „Cred că am făcut unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon. Băieţii au fost foarte motivaţi pentru acest joc. Zalăul este o echipă care se bazează pe doi, trei jucători, iar în aceste condiţii ne-a fost destul de uşor să ne impunem. Obiectivul nostru este să ajungem în turneul final, ceea sper să şi reuşim”, a precizat Florea.
Până la finalul primei faze, mai sunt de disputat două etape, CSS Zalău urmând să evolueze, în următoarea etapă, pe terenul echipei Phoenix Şimleu, iar în ultima etapă, acasă, cu CSS Viitorul Cluj.
CSS Zalău: Marius Ilieş, Andrei Coţe, Alexandru Bumb, Domocos David, Dan Băltan, Cosmin Taloş, Paul, Peşteleu, Mihai Criste, Claudiu Iov, Marius Chende, Gabriel Sabău, Rareş Bălean. Antrenori: Dan Predescu şi Marin Silaghi.
Rezultatele complete: LPS Bihorul Oradea – CSS 2 UKRO Baia Mare 1 – 3, CSS Zalău – CSS LAPI Dej 0 – 3, CSS Viitorul Cluj – CS Phoenix Şimleu 3 – 1.
Clasament:
1. CSS LAPI Dej 8 7 1 21 – 8 19p
2. CSS Zalău 8 6 2 19 – 11 15p
3. CSS 2 UKRO Baia Mare 8 5 3 16 – 11 15p
4. CS Phoenix Şimleu 8 4 4 16 – 13 13p
5. LPS Viitorul Oradea 8 1 7 8 – 22 4p
6. CSS Viitorul Cluj 8 1 7 7 – 22 3p

Alte articole

Leave a Comment