Voleibaliştii de la CSS Zalău au început anul cu stângul

Echipa de juniori I a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a debutat cu stângul în noul an, pierzând duelul susţinut duminică, pe teren propriu, în compania juniorilor de la LPS Bihorul Oradea. Meciul a avut loc în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr”, scorul final al partidei fiind 3 – 1 în favoarea oaspeţilor.
Juniorii antrenaţi de Dorian Faur au început în forţă partida, câştigând cu 25 – 21 actul de debut. Setul secund le-a aparţinut oaspeţilor, care s-au impus cu 25 – 22, iar scorul a devenit egal la seturi. Zălăuanii nu au mai avut puterea să revină, bihorenii câştigând şi următoarele două seturi. 25 – 18 pentru LPS Bihorul Oradea a fost rezultatul în setul trei, iar în parţialul patru, scorul a fost 30 – 28.
„Cu mai multă atenţie în finalul setului patru, cred că alta ar fi fost soarta acestei partide. Şansele sunt minime la calificarea în faza următoare a competiţiei, mai ales că jucătorii noştri sunt în primul an la categoria de juniori I”, a precizat Dorian Faur.
Tot în cadrul primei etape din acest an, CSS LAPI Dej a învins cu scorul de 3 – 0 ACS Şimleul Sport, iar CSS 2 CNE Baia Mare s-a impus cu 3 – 0 în faţa echipei CSS Topliţa.
După şapte etape, CSS Zalău ocupă locul cinci, cu nouă puncte acumulate, iar Şimleul Sport se situează pe poziţia a patra, cu 10 puncte.
CSS Zalău: Flaviu Bălean, Tudor Lazăr, Eduard Hadade, Andrei Şamşudan, Darius Mândruţ, Darius Crişan şi Sebastian Matiş – libero. Au mai evoluat: Solyom Norbert şi Cristian Pop. Antrenor: Dorian Faur

4 Thoughts to “Voleibaliştii de la CSS Zalău au început anul cu stângul”

 1. Anonim

  Faur asta tot timpul gaseste scuze.El nu are nici o vina.Recunoaste ca Onute a avut rezultate mai bune cu aceasta generatie.

 2. Anonim

  Dar asociatia de parinti a strans ceva donatii?Se folosesc la ceva acei bani?

 3. Anonim

  Zalaul e un oras cu traditie in handbal si volei,dar mai nou avem mai bune rezultate la tenis.Vorbesc despre sportul de echipa.Asta inseamna ca acolo se munceste cu cap.La volei sunt doar interese.Prieteniii,cumetriii etc.

  1. Anonim

   Spui o mare prostie . O pierdere nu înseamnă nimic . Înveți din greșeli și să știi că la handbal și volei Zalăul e baza . Nu tenisul. Greșești mult in ceea ce ai spus .

Leave a Comment