Voleibaliştii au prezentat Cupa României

Conducerea tehnică, cea administrativă şi o parte dintre jucătorii echipei Volei Municipal Zalău au participat marţi după-amiaza la o conferinţă de presă organizată în Sala „Avram Iancu” a Primăriei Zalău, pentru a prezenta trofeul Cupei României, câştigat duminică de formaţia zălăuană.
După ce au dispus în semifinală cu 3 – 1 de Arcada Galaţi, voleibaliştii pregătiţi de Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae au câştigat duminică cu 3 – 0 finala cu Ştiinţa Explorări Baia Mare.
„Am ajuns în această sală frumoasă, pentru a prezenta Cupa României, pe care am câştigat-o a doua oară consecutiv. Este un trofeu pentru toţi zălăuanii, pentru voi, jurnaliştii, prietenii noştri”, a declarat antrenorul bulgar, Stoyan Stoev.
„Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să obţinem acest trofeu, care a fost unul dintre obiectivele noastre din acest sezon. Am avut adversari foarte puternici, Arcada Galaţi, care a eliminat Craiova, chiar şi în finală am avut un meci greu, unde am întâlnit echipa din Baia Mare. Ne-a pus câteva probleme, dar băieţii au fost foarte motivaţi. Vreau să mulţumesc tuturor sponsorilor şi reprezentanţilor Primăriei Zalău, fără ajutorul cărora nu am fi obţinut această performanţă”, a afirmat directorul executiv, Marcel Doru Ţârle.
„Noi, sportivii, ne bucurăm de fiecare dată când câştigăm un trofeu, iar pentru mine, bucuria este şi mai mare, având în vedere că nu este primul trofeu câştigat cu echipa din Zalău. Este a treia Cupă a României pe care o câştigăm în ultimii ani. Ne bucurăm foarte mult şi apreciem susţinerea de care avem parte. Mulţumim Primăriei, care ne creează un cadru de performanţă şi sper să câştigăm şi campionatul”, a precizat libero-ul Adrian Feher.
„Sunt momente în care putem fi mândri că avem o astfel de echipă. Acest trofeu este al tuturor zălăuanilor şi ne gândim ca în perioada următoare să organizăm o acţiune prin care să le prezentăm această Cupă a României tuturor celor care doresc să o vadă”, a declarat Primarul Radu Căpîlnaşiu.
Şi căpitanul echipei, Leonardo Dal Bosco, a precizat că a fost un sezon reuşit până în acest moment. „A fost un sezon reuşit până în acest moment pentru echipa din Zalău. Am avut o evoluţie foarte bună în Cupa CEV, iar acum am reuşit să câştigăm pentru a doua oară consecutiv Cupa României”, au fost cuvintele brazilianului.
La eveniment a fost prezent şi fostul preşedinte, Radu Nistorescu, dar şi cei doi viceprimari, Claudiu Bârsan şi Nicolae Fazakas.

Leave a Comment