Volei Municipal Zalău, o singură victorie la Cupa „Radu Zamfirescu” de la Craiova

Volei Municipal Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la primul turneu de verificare din pauza competiţională, Cupa „Radu Zamfirescu”, eveniment la care au mai fost prezente Universitatea Cluj şi echipa organizatoarea, SCM Universitatea Craiova.

Echipa pregătită de Bogdan Tănase şi Bogdan Nicolae s-a impus în primul duel cu scorul de 3 – 1 în faţa celor de la Universitatea Cluj. După 25 – 23 pentru zălăuani în primul set, clujenii au câştigat parţialul secund cu 39 – 37, după care celelalte seturi au fost câştigate, din nou, de Volei Municipal, ambele cu 25 – 23.

Au urmat două dueluri cu formaţia gazdă, ambele câştigate de Craiova, care s-a impus cu 3 – 0 în primul joc şi cu 3 – 1 în al doilea, oltenii câştigând cu 3 – 0 şi jocul cu Universitatea Cluj. Zalăul nu a avut multe momente reuşite în primul joc, la 19, la 15 şi la 22, iar în al doilea duel, oltenii au revenit după ce zălăuanii au condus cu 1 – 0 la seturi (22 – 25, 25-18, 25 – 19, 25 – 22).

Organizatorii au acordat la finall premii individuale, iar căpitanul Zalăului, Leonardo Dal Bosco a primit premiul pentru cel mai tehnic jucător al turneului.

În perioada 2 – 4 octombrie, Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” va găzdui ediţia din acest an a Cupei Municipiului Zalău, turneu la care vor mai evolua Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Universitatea Craiova.

 

One Thought to “Volei Municipal Zalău, o singură victorie la Cupa „Radu Zamfirescu” de la Craiova”

  1. Cunoscător

    Familia Cota când are de gând sa își plătească datoriile fata de foști jucatori? Jucătorii de anul trecut au R E S T A N T E LA S A L A R iar doamna “conducătoare” sta bine mersi la Guvern.
    Domnul Primar nu știe sau nu vrea sa știe?!
    Sa știe sălăjenii ca banii de care se plângeau ei ca merg la echipa nici măcar acolo nu ai ajuns ci sunt la Aghires puse bine!

Leave a Comment