Volei Municipal Zalău joacă în sferturile de finală ale Cupei României

Miercuri, ora 18, Sala Sporturilor din Zalău
Volei Municipal Zalău – Unirea Dej

Federaţia Română de Volei a programat în această săptămână manşa tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, fază în care s-au calificat echipele: Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Explorări Baia Mare, Universitatea Cluj, Arcada Galaţi, SCM Universitatea Craiova, Volei Municipal Zalău, Unirea Dej şi Tomis Constanţa. Formaţia de la malul mării s-a retras, însă, din campionat şi cupă înaintea începerii returului, astfel că Universitatea Cluj va accede direct în Final-Four-ul Cupei României.
Vicecampioana Volei Municipal Zalău va avea un adversar facil, Unirea Dej, în faţa căruia s-a impus fără probleme şi în partidele din campionat.
„Noi ne respectăm toţi adversarii din campionat, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare. Sigur că între noi şi Unirea Dej este o diferenţă de valoare, dar vom trata meciul cu seriozitate şi sper să ne impunem în trei seturi. Ne dorim să ajungem în Final-Four-ul Cupei României, de aceea vom încerca să tranşăm soarta calificării încă din meciul tur”, a declarat libero-ul Adrian Feher.
„La fel ca în partidele din campionat, nu ne punem mari speranţe nici în meciurile pe care le vom juca în Cupa României cu echipa din Zalău. Volei Municipal Zalău este o echipă mult mai bună decât noi, dar vom încerca să ne ridicăm la nivelul adversarului”, a precizat antrenorul Unirii Dej, Ovidiu Macarie.
Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Unirea Dej este programată miercuri după-amiaza, începând cu ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău.
Celelalte două sferturi de finală sunt: Arcada Galaţi – SCM Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti – Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Leave a Comment