Volei Municipal Zalău începe seria turneelor de verificare

Chiar dacă nu poate dispune de întreg lotul decât la finalul lunii, antrenorii echipei Volei Municipal Zalău, Marian Constantin şi Bogdan Nicolae, au decis să participe săptămâna viitoare la primul turneu de verificare dinaintea începerii noii ediţii a Diviziei A1. Vicecampioana României va participa în perioada 20 – 22 septembrie la „Cupa Unirea”, turneu la care vor mai fi prezente Ştiinţa Explorări Baia Mare, Universitatea Cluj şi Unirea Dej.
Din lotul formaţiei zălăuane lipsesc patru jucători: Adrian Feher şi Răzvan Mihalcea, ambii convocaţi la lotul naţional de seniori în vederea participării la meciurile de calificare pentru Campionatul European din 2017, ucraineanul Mykola Rudnytskyi şi belgianul Matthias Valkiers, ambii aflându-se în această perioadă în pregătire la loturile naţionale din tările de provenineţă.
La turneu de la Dej, cei doi tehnicieni nu vor putea conta nici pe aportul universalului zălăuan Adrian Gontariu, care urmează, în continuare, un tratament de recuperare, după ce a încheiat sezonul trecut cu o tendinită rotuliană la VfB Friedrichshaffen. De altfel, Gontariu nu a evoluat nici în „jocul şcoală” susţinut marţi de Volei Municipal Zalău pe terenul echipei Unirea Dej.
Al doilea turneu de verificare dinaintea începerii sezonului este programat în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, fiind organizat de clubul Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Prima etapă din noul sezon al Diviziei A1 este programată în 15 octombrie, Volei Municipal Zalău urmând să evolueze pe teren propriu, în compan ia nou-promovatei, Ştiinţa Bacău.

Leave a Comment