Volei Municipal Zalău, cu sabia deasupra capului

Învinsă în primele două partide din cadrul semifinalelor Diviziei A1 la volei masculin, formaţia pregătită de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae nu mai are voie să facă paşi greşiţi pentru a-şi îndeplini obiectivul, acela de a juca finala. Meciurile trei şi patru sunt programate miercuri şi joi în Sala Sporturilor din Zalău, începând cu ora 17.

Situaţie mai mult decât delicată la Volei Municipal Zalău, formaţie ce este la un pas să rateze şi al doilea obiectiv, acela de a ajunge în finala Diviziei A1. Cu toate că atât conducerea clubului, cât şi staff-ul tehnic şi jucătorii au dat asigurări că vor obţine cel puţin o victorie la Craiova, formaţia zălăuană s-a întors cu două înfrângeri categorice la poalele Meseşului, iar acum nu mai are voie să facă niciun pas greşit în următoarele trei partide din cadrul semifinalelor.
Preşedintele clubului, Stelian Potroviţă, susţine că antrenorii au pregătit bine ambele partide de la Craiova, dar că jucătorii nu şi-au respectat sarcinile. „Ambele meciuri au fost pregătite bine de staff-ul tehnic, dar jucătorii au dat dovadă de lipsă de profesionalism şi au avut o evoluţie foarte slabă. Am avut aşteptări mari de la primele două meciuri şi am sperat că vom obţine cel puţin o victorie, dar sunt total dezamăgit de ce am văzut”, ne-a declarat Potroviţă.
Acesta a mai spus că, dacă jucătorii vor avea azi şi mâine aceeaşi evoluţie pe care au arătat-o la Craiova, echipa zălăuană nu va avea nicio şansă la calificarea în finală. „Ce aşteptări mai putem avea după ceea ce am văzut la Craiova? Degeaba ne dorim noi, conducerea, dacă jucătorii nu respectă sarcinile trasate. Am purat o discuţie cu ei şi înaintea partidelor de la Craiova şi mi-au spus că nu există niciun fel de problemă, dar evoluţia lor a lăsat de dorit. Dacă vor juca la adevărata lor valoare, sunt convins că vom câştiga ambele meciuri de la Zalău, chiar şi cel decisiv de la Craiova. Jucătorii ştiu că le vor fi tăiate salariile dacă nu-şi îndeplinesc obiectivul”.
De cealaltă parte, antrenorul oltenilor, Dănuţ Pascu, se aşteaptă la două meciuri mult mai disputate decât la Craiova, mai ales că echipa din Zalău nu mai are voie să facă niciun pas greşit pentru a accede în finală. „La acest nivel nu avem altă soluţie decât să ne jucăm şansa până la capăt. În meciurile de la Zalău nu pot spune că suntem favoriţi dar, per ansamblu, având în vedere că am câştigat primele două partide, iar în cazul unei victorii, meciul decisiv s-ar juca tot la Craiova, putem spune că suntem favoriţi. Suntem convinşi că ei suportă foarte greu această situaţie, având în vedere obiectivele pe care şi le-au propus la începutul campionatului şi bugetul de care dispun şi vor juca mult mai bine decât la Craiova. Ne aşteptăm la două meciuri foarte disputate, din care vom încerca să scoatem tot ce putem mai bun”, a afirmat Pascu.
După primele două dueluri din cadrul semifinalelor, scorul este 6 – 1 la general în favoarea formaţiei SCM Universitatea Craiova, iar partidele trei şi patru sunt programate joi şi vineri , de la ora 17, în Sala Sporturilor din Zalău. Oltenii mai au nevoie de o singură victorie pentru a accede în finală, în timp ce echipa zălăuană este obligată să câştige toate cele trei meciuri rămase de disputat pentru a se califica în ultimul act al campionatului.
Preţul unui bilet este 7 lei, iar copiii şi elevii vor avea accesul gratuit.

2 Thoughts to “Volei Municipal Zalău, cu sabia deasupra capului”

  1. Suporter, NU consumatorul Porcovita

    Daca acest intrus in sportul de performanta din zalau Stelian PORCOVITA , apare la sala si il vad baietii automat se demobilizeaza. ce stie acest nimeni in sport care tot timpul ameninta cu taierea salariilor ? Sa -i ceara lui Capalnasiu sa-l penalizeze pe el cu 50% din salar pe un an de zile , echivalent cu perioada in care a incurcat performanta la volei si fotbal, a intoxicat atmosfera numai prin prezenta lui in jurul sportivilor si antrenorilor, facand numeroase excursii insotit de fiecare data pe banii clubului, a mancat si baut ca un porcovita.. Pleaca urgent de langa echipa, mizerie ce esti !

  2. Suporter de adevaratelea

    corect !!!!!!!

Leave a Comment