Volei Municipal Zalău ar putea rămâne şi fără secundul Bogdan Nicolae

Situaţie incertă, în continuare, la nivelul conducerii tehnice a vicecampioanei Volei Municipal Zalău. Aurel Vlaicu, antrenorul cu care Zalăul a câştigat medalia de argint în sezonul trecut, nu va mai continua pe banca formaţiei zălăuane, din diverse motive, însă, conducerea clubului zălăuan nu a reuşit încă să găsească o soluţie de înlocuire, cu toate că a trecut aproape o lună de când oficialii clubului ştiu că nu vor mai continua colaborarea cu tehnicianul zălăuan. „Căutăm, în continuare, variante atât în ţară, cât şi în străinătate şi sperăm ca în perioada imediat următoare să găsim cea mai bună soluţie”, ne-a precizat Radu Nistorescu, preşedintele Volei Municipal Zalău.

Pe banca formaţiei zălăuane ar putea să nu se mai regăsească în sezonul viitor nici secundul Bogdan Nicolae, chiar dacă cei din conducere şi-ar dori că continue colaborarea cu acesta. „Nu am discutuat încă despre acest subiect. Trebuie să vedem ce antrenor principal vine şi dacă acesta îşi va aduce cu el şi un secund. Încă, nu ştim dacă Bogdan Nicolae va rămâne în funcţia de antrenor secund, însă, indiferent cine va fi noul principal, cred că poate avea o colaborare bună cu secundul pe care l-am avut şi în sezonul anterior”, a mai declarat Nistorescu.
Aflat la Bucureşti, pentru a obţine carnetul de antrenor, categoria a III-a, Bogdan Nicolae spune va purta în această săptămână o discuţie cu cei din conducere, pentru a vedea dacă rămâne şi în sezonul următor pe banca vicecampioanei. „Încă nu am stabilit nimic despre colaborarea mea cu Volei Municipal Zalău, însă, după ce revin de la Bucureşti, voi purta o discuţie cu persoanele din conducere pentru a vedea dacă rămân sau nu la echipă”, a afirmat tânărul tehnician.
Bogdan Nicolae a devenit antrenor secund al echipei zălăuane în luna septembire a anului trecut, după ce a fost secund, dar şi principal în Divizia A2 la Chimszed UMF Cluj-Napoca, înlocuindu-l pe Ovidiu Macarie, actual secund al lotului naţional de seniori. Nicolae a fost component de bază în echipa de volei (juniori I) a Clubului Sportiv Şcolar Zalău, fiind coleg de generaţie cu George Tadici şi Cristian Pop (fostul universalul echipei CS Phoenix Şimleu). Tânărul antrenor a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, având specializarea volei.

6 Thoughts to “Volei Municipal Zalău ar putea rămâne şi fără secundul Bogdan Nicolae”

  1. Sportiv

    DE CE SA TINEM OAMENII LOCULUI CARE ORICUM SUNT PESTE TOTI CARE AU TRECUT PE AICI CA ANTRENORI SI PREOCUPARE ? MAI BINE CU STRAINI CARE VIN IAU BANII SI PLEACA FARA REGRETE… TOTI PLEZIRISTI DIN PRIMARIE. DIN CE IN CE MAI RAU CU ACESTI OAMENI PUSI LA LOCUL UNDE HABAR NU AU… CONDUCERE DE RAHAT URAT MIROSITOARE CU HABARNISTI LA TIMONA. MIZERABILI !!!!!!!!!!

  2. Anonim

    Daca fiul meu a fost coleg de liceu cu Dacian Ciolos, ar trebui sa fie si el comisar european pentru probleme de agricultura?

  3. Anonim

    Bravo nik-mare branza ca il pierdem. Uitati-va si in poza asta. Il intreaba pe vlaicu – Ce foaie are in mana PETER?

  4. Anonim

    Scuze e FABIAN.

  5. SUPORTER

    Prieteni , Bogdan Nicolae are toate calitatile si pregatirea pentru un antrenor secund de clasa ,sigur ca are multe de invatat insa face mari eforturi in acest sens .

Leave a Comment