Volei Municipal Zalău a pierdut patru puncte în patru zile

După eşecul suferit miercuri, în etapa a XVII-a, pe terenul echipei Arcada Galaţi, 1 – 3, Volei Municipal Zalău a avut nevoie de cinci seturi pentru a se impune sâmbătă după-amiaza, pe terenul echipei CSM Bucureşti.
Zalăul nu a avut nicio emoţie în primul set, câştigat cu scorul de 25 – 18, dar situaţia s-a schimbat în actul secund, încheiat cu 25 – 22 în favoarea gazdelor, după ce bucureştenii au condus pe tot parcursul setului.
Volei Municipal a trecut din nou la conducere, după 25 – 19 în parţialul trei, care a fost disputat doar în debut, dar gazdele au trimis meciul în tie-break după ce s-au impus cu acelaşi scor în setul patru, 25 – 19.
„Decisivul” a avut două părţi: o primă parte controlată de CSM, care a condus până la punctul nouă şi a doua parte în care zălăuanii au revenit foarte bine în joc, impunându-se în final cu 15 – 12.
Volei Municipal rămâne pe prima poziţie după 18 etape, dar cu un avans de cinci puncte faţă de SCMU Craiova, după ce în urmă cu o săptămână, diferenţa dintre cele două era de nouă lungimi. Arcada Galaţi a stat în etapa de sâmbătă, fiind la opt puncte în spatele Zalăului.

sursa foto: Sorin Pana

Leave a Comment