Volei Municipal Zalău a început cu stângul semifinalele Diviziei A1

SCM”U” Craiova – Volei Municipal Zalău 3 – 1 (25 – 21, 28 – 26, 18 – 25, 25 – 23)

Primul duel din faza semifinală a Diviziei A1 la volei masculin, dintre CSM Universitatea Craiova şi Volei Municipal Zalău, s-a încheiat cu victoria formaţiei oltene. Echipa pregătită de Dănuţ Pascu s-a impus vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 3 – 1, la capătul unui meci în care formaţia pregătită de Aurel Vlaicu nu a pus aproape deloc probleme prin serviciu, iar evoluţia extremelor a fost destul de ştearsă.
Craiova s-a aflat la conducere tot timpul în primul set, având 8 – 5 şi 16 – 15 la cele două întreruperi tehnice, iar în final s-a impus cu 25 – 21.
Şi actul secund a fost controlat aproape în totalitate de formaţia olteană. Craiova a avut avans minim la prima întrerupere tehnică, după care s-a desprins la patru puncte la cea de-a doua, 16 – 12. Zalăul a revenit pe final şi a egalat situaţia la 20, după care s-a mers „cap la cap” până în prelungiri, unde Craiova s-a impus cu 28 – 26.
Voleibaliştii zălăuani au evoluat mult mai bine în actul trei, aflându-se tot timpul la conducere. 8 – 5 pentru Volei Municipal a arătat tabela la prima întrerupere tehnică şi 16 – 12, la a doua. Pe final, avantajul Zalăului a crescut, Lamb şi compania câştigând cu 25 – 18.
Din păcate, evoluţia bună nu a continuat şi în parţialul patru, pe care formaţia zălăuană l-a pierdut la 23, după ce Craiova a avut 8 – 4 şi 16 – 15 la cele două time-out-uri tehnice.
A doua partidă dintre cele două echipe este programată sâmbătă, de la ora 19, tot pe terenul Craiovei.

One Thought to “Volei Municipal Zalău a început cu stângul semifinalele Diviziei A1”

  1. g3o

    Prestatie jenanta

Leave a Comment