Volei Municipal începe returul pe terenul campioanei

Sâmbătă, ora 15, Sala Polivalentă din Craiova
SCM”U” Craiova – Volei Municipal Zalău

Situată pe locul doi la finalul turului, la egalitate de puncte cu liderul Steaua Bucureşti, vicecampioana Volei Municipal Zalău îşi propune un parcurs fără greşeală în returul campionatului pentru a rămâne cu şanse reale în cursa pentru titlu. Pentru formaţia zălăuană, anul începe cu un duel extrem de dificil, voleibaliştii antrenaţi de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae urmând să evolueze pe terenul campioanei SCM Universitatea Craiova.
Voleibaliştii olteni au evoluat marţi şi în Liga Campionilor, pierzând cu 1 – 3 duelul susţinut pe terenul italienilor de la Azimut Modena.
„Faptul că cei de la Craiova au jucat în această săptămână şi în Liga Campionilor, poate fi benefic pentru noi, dar poate să ne şi dezavantajeze acest lucru, pentru că pot fi mult mai în formă la ora meciului. Noi mergem cu gândul la victorie şi vom face tot ce depinde de noi să obţinem victoria”, a declarat centrul Zalăului, Răzvan Mihalcea.
„Vom lua fiecare meci în parte, iar primul este duelul cu echipa campioană a României. Mergem la Craiova să câştigăm sau, cel puţin să luăm două puncte. Trebuie să fim concentraţi în fiecare meci, dar să nu jucăm crispaţi. Cu cât vom fi mai relaxaţi şi fără presiune, cu atât ne va fi mai uşor să obţinem ceea ce ne dorim”, a afirmat şi universalul Adrian Gontariu.
Universitatea Craiova se situează pe locul patru înaintea jocului cu echipa zălăuană, fiind o diferenţă de opt puncte între cele două formaţii.
Partida dintre SCM Universitatea Craiova şi Volei Municipal Zalău este programată sâmbătă, de la ora 15, în Sala Polivalentă din Craiova.
Programul complet al primei etape: SCMU Craiova – Volei Municipal Zalău, Ştiinţa Explorări Baia Mare – Steaua Bucureşti, Ştiinţa Bacău – Tricolorul Ploieşti, Volei Municipal Piatra Neamţ – Arcada Galaţi, Volei Club Caransebeş – Unirea Dej şi CSM Bucureşti – Universitatea Cluj.

One Thought to “Volei Municipal începe returul pe terenul campioanei”

  1. coleg cu feher

    vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai
    au iesit vedetele gripate sa dea declaratii? de cand vorbeste mihalcea cu presa? sau a primit indicatii de la madam cota sa iasa in public.
    de ce nu ne spune mihalcea cum a jucat universal in bosnia si gontariu de leacurile folosite pentru gripa?!

Leave a Comment