Volei Municipal începe lupta pentru al doilea trofeu al sezonului

După opt etape scurse din campionatul Diviziei A1, Volei Municipal Zalău începe lupta pentru al doilea trofeu al sezonului. Campioana României va evolua în faza a doua a Cupei României, urmând să întâlnească pe teren propriu Unirea Dej.
Echipa zălăuană trebuie să abordeze jocul cu maximă seriozitate, având în vedere că în etapa a IV-a, jucătorii pregătiţi de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae au avut nevoie de cinci seturi pentru a se impune în faţa dejenilor.
„Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu, dar vom încerca să abordăm jocul cu maximă seriozitate, pentru că trebuie să ne calificăm în sferturile de finală ale Cupei României”, a declarat Rareş Bălean.
„Va trebui să abordăm foarte serios jocul. Avem nevoie de o victorie în trei seturi, pentru că la Dej ne aşteaptă un meci foarte dificil”, a precizat şi Bogdan Nicolae, antrenorul secund al campioanei.
Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Unirea Dej este programată miercuri seara, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.
În cadrul fazei a II-a a Cupei României au mai fost programate partidele: CSM Bucureşti – SCMU Craiova, Arcada Galaţi – Dinamo Bucureşti şi Tricolorul Ploieşti – Steaua Bucureşti.

Leave a Comment