Volei Municipal face ultima verificare înainte de startul noului sezon competiţional

Cu un lot destul de mult schimbat faţă de anul trecut, Volei Municipal a început pregătirile pentru ediţia viitoare de campionat cu speranţa că va face o figură mai frumoasă decât în sezonul trecut, când s-a clasat doar pe locul patru.
Zălăuanii au participat la două turnee de verificare până în present, “Cupa Unirea”, desfăşurată la Dej şi “Cupa Municipiului Zalău”, ambele fiind câştigate de formaţia condusă de bulgarul Nikolay Jeliazkov. La turneul de la Zalău a putut evolua pentru Volei Municipal şi bulgarul Miroslav Gradinarov, care a participat în această vară la Campionatul Mondial cu naţionala ţării sale.
Zălăuanii se află în aceste zile la Craiova, unde susţin ultimele jocuri de verificare, participând la “Memorialul Radu Zamfirescu”, competiţie organizată în memoria fostului antrenor al oltenilor.
Turneul debutează cu un duel puternic, între SCM Universitatea Craiova şi Volei Municipal Zalău şi tot joi, de la ora 18, va avea loc partida dintre Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti.
Turneul va continua vineri, la ora 11, cu jocul dintre Volei Municipal şi Steaua Bucureşti, iar la ora 13, SCM Universitatea Craiova va întâlni Universitatea Cluj.
Ultimele două dueluri sunt programate sâmbătă. Universitatea Cluj – Volei Municipal Zalău este programat la ora 11, iar două ore mai târziu se va desfăşura ultimul meci al turneului, cel dintre Universitatea Craiova şi Steaua Bucureşti.
Volei Municipal Zalău şi SCMU Craiova s-au duelat şi la turneul de la poalele Meseşului, zălăuanii câştigând cu 3 – 0.

Doar 11 echipe, în Divizia A1

Cu zece zile înaintea startului noului sezon al Diviziei A1, Tricolorul Ploieşti, formaţie ce a câştigat eventul în sezonul trecut, a anunţat Federaţia Română de Volei că se retrage din campionat, Divizia A rămânând astfel cu 11 echipe. Motivul acestei decizii îl reprezintă problemele financiare care au apărut imediat după încheierea sezonului 2017 – 2018.

sursa foto: voleizalau.ro

Leave a Comment