Volei Municipal amână câştigarea titlului de campioană

Cu cinci puncte avans faţă de ocupanta locului secund, SCMU Craiova, Volei Municipal Zalău avea nevoie de câştigarea a doua seturi în duelul susţinut duminică, desfăşurat chiar pe terenul formaţiei oltene. Începutul a fost promiţător, vicecampioana României câştigând primul set cu 25 – 21, după ce a avut 8 – 5 la prima întrerupete tehnică, iar Craiova, 16 – 15 la cea de-a doua. Jocul pe centru a funcţionat foarte bine, în special la blocaj, iar Zalăul s-a desprins la 21 – 18, scor de la care nu a mai cedat iniţiativa.
Deşi erau foarte aproape de realizarea unei performanţe, voleibaliştii zălăuani au fost de nerecunoscut în seturile trei şi patru, pe care le-au pierdut cu 13 – 25. Pe teren era parcă o singură echipa, Universitatea Craiova, formaţie care ştia că pierderea unui punct în faţa Zalăului va însemna şi pierderea campionatului. Cu universalul Lică şi cu centrul Stulenkov în mare formă, Craiova nu a lăsat garda jos nici în parţialul patru, în care a condus în permanenţă.
Voleibaliştii Zalăului erau afectaţi psihic parcă după pierderea seturilor doi şi trei, iar în ultimul act nu le-a mai ieşit jocul aşa cum şi-ar fi dorit. Scorul final a fost 25 – 19 pentru Craiova, rezultat în urma căruia oltenii se apropie la două puncte de Volei Municipal.
În urma rezultatului înregistrat la Craiova, formaţia zălăuană este obligată să câştige meciul din ultima etapă pentru a nu rata titlul. Volei Municipal va întâlni pe teren propriu Arcada Galaţi, partida fiind programată joi, la ora 18, în Sala Sporturilor.
SCMU Craiova: Cristian Bartha, Laurenţiu Lică, Nikita Stulenkov, Keller Gil Marcel, Marian Bala, Koprivika Laza şi Mihai Mărieş – libero. Au mai evoluat: Bogdan Ene şi Andrei Gerogescu. Antrenori: Dănuţ Pascu (principal) şi Claudiu Mitru (secund)
Volei Municipal Zalău: Matthias Valkiers, Adrian Gontariu, Răzvan Mihalcea, Vlad Cuciureanu, Karel Lintz, Leonardo Dal Bosco şi Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Rareş Bălean şi Cornel Miron. Antrenori: Marian Constantin (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

One Thought to “Volei Municipal amână câştigarea titlului de campioană”

  1. Mercenari lui Ciunt si Cotza ! Bine ca au cheltuit o groaza de bani in excursia de la Craiova si ….

Leave a Comment