Volei Municipal a ratat şansa de a reveni pe locul patru în Dvizia A1

La câteza zile de la victoria de senzaţie cu Arcada Galaţi, Volei Municipal Zalău nu a mai practicat un joc la fel de bun şi în meciul de sâmbătă, susţinut în deplasare, împotriva celor de la CSM Bucureşti. A fost un duel între ocupanta locului patru şi formaţia de pe poziţia a cincea, Volei Municipal Zalău. Echipa din capitală avea un punct avans faţă de zălăuani, astfel că echipa condusă de bulgarul Jeliazkov avea nevoie de o victorie de trei puncte pentru a reveni în obiectiv. Din păcate, la finalul unui meci ce a durat mai bine de două ore, campioana s-a văzut învinsă cu 2 – 3, ratând astfel şansa de a reveni pe locul patru în campionat.
Actul de debut a fost un duel al centrilor, început bine campioana României, dar încheiat cu victoria gazdelor. Mihalcea a reuşit o serie de atacuri în debutul setului, iar Zalăul a intrat cu 8 – 6 la prima întrerupere tehnică. Au urmat o serie de erori la preluare în tabăra zălăuană, iar CSM Bucureşti a preluat controlul, având 16 – 14 la al doilea time-out tehnic. Gazdele s-au desprins la patru puncte, obligându-l pe bulgarul Jeliazkov să ceară timp de odihnă, dar zălăuanii nu au mai revenit până la final, pierzând cu 20 – 25.
Rolurile s-au schimbat în parţialul secund. Volei Municipal a avut o preluare mai bună, iar Stoilovic a fost viara întâi pe faza de atac, zălăuanii conducând cu 8 – 7 la primul time-out tehnic şi cu 16 – 13 la cel de-al doilea. În final, a fost o singură echipă în teren, Volei Municipal, care s-a desprins la 25 – 16.
Gazdele au forţat atacul în setul trei, iar acest lucru a pus în dificultate jocul Zalăului în faza de construcţie. Scorul a devenit 2 – 1 la seturi în favoarea CSM-ului, după 25 – 19 pentru bucureşteni.
Bulgarul Jeliazkov simţea că meciul e departe de a se fi jucat, şi-a mobilizat foarte bine jucătorii, iar campioana a defilat în actul patru, pe care l-a câştigat cu 25 – 20, după ce a avut avans chiar şi de 11 puncte.
Setul decisiv a început cu două blocaje bune ale Zalăului, dar gazdele au restabilit egalitatea, apoi au trecut la conducere după o eroare de arbitraj, 3 – 2. S-a mers „cap la cap” până în momentul schimbării terenurilor, când gazdele au condus cu 8 – 7. CSM-ul a reuşit un as prin Aldea într-un moment important, ducând scorul la 10 – 8. Bucureştenii s-au desprins la trei puncte, obligându-l pe bulgarul Jeliazkov să solicite întreruperea jocului, dar time-out nu a adus adus nicio schimbare în bine în jocul Zalăului, care a cedat cu 11 – 15.
În etapa viitoare, programată miercuri, 14 februarie, Volei Municipal Zalău va primi vizita echipei CSS 2 CNE Baia Mare, meciul fiind programat la ora 18, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.
CSM Bucureşti: Maximilian (2), Liaschynskas Stasis (14), Marius Iftime (8), Veniamin Aldea (8), Mihai Dumitrache (24), Burtsev Sergei (16) şi Hector Mata Parra – libero. Au mai evoluat: Cladudiu Dumitru (3) şi Pena Barreto (2). Antrenori: Vasile Pîslaru (principal) şi Ionel Rădulescu (secund)
Volei Municipal Zalău: Dobromir Dimitrov (3), Rareş Bălean (9), Răzvan Mihalcea (18), Vlad Cuciureanu (8), Leonardo Dal Bosco (14), Filip Stoilovic (21) şi Pylyp Harmash – libero. A mai evoluat: Mihai Tarţa. Antrenori: Nikolay Jeliazkov (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

2 Thoughts to “Volei Municipal a ratat şansa de a reveni pe locul patru în Dvizia A1”

  1. Bucurestean

    Da sa terminat campionatul ? Obiectivul e la final domnule ….

  2. suporter

    O sa-si revina urgent la ceea ce au jucat nu demult . Mercenarii doar s-au inmultit cu antrenorul bulgar .. Ne meritam soarta ..

Leave a Comment