Volei Municipal a căzut pe locul trei în campionat

Învinsă cu 1 – 3 sâmbătă după-amiaza, pe terenul echipei Arcada Galaţi, Volei Municipal Zalău porneşte astăzi cu şansa a treia la titlul de campioană a României, după ce, cu câteva etape înainte de încheierea sezonului regulat, formaţia de la poalele Meseşului era lider detaşat în Divizia A1, cu nouă puncte avans faţă de Craiova şi Galaţi, principalele contracandidate.
Din trei meciuri câte a susţinut în play-off până în acest moment, Zalăul a obţinut o singură victorie, pe teren propriu, în faţa Stelei, pierzând apoi cu 3 – 1 duelurile cu Universitatea Craiova (pe teren propriu) şi cu Arcada (la Galaţi).
Zălăuanii s-au tăiat ca maioneza la malul Dunării, câştigând primul set cu 25 – 23, pierzând apoi celelalte trei cu 23 – 25, 23 – 25 şi 21 – 25.
Echipa condusă de polonezul Andrzej Kowal a condus până spre final şi în parţialul secund, dar gălăţenii au revenit de la 16 – 19, au câştigat trei puncte consecutive, apoi s-a mers „cap la cap” până la 23, de unde gazdele s-au desprins decisiv.
Volei Municipal a condus şi în prima parte a actului trei, dar în partea a doua, gălăţenii au preluat iniţiativa şi s-au impus tot la o diferenţă de două puncte.
Ultimul set a fost controlat de la un capăt la altul de gălăţeni, care şi-au adjudecat astfel toate punctele puse în joc, în timp ce Zalăul s-a întors acasă fără niciun punct, coborând pe locul trei în clasament.
În etapa viitoare, Volei Municipal Zalău va primi vizita echipei CSM Bucureşti, partida fiind programată în 5 aprilie, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor „Gherghe Tadici”.

One Thought to “Volei Municipal a căzut pe locul trei în campionat”

  1. Anonim

    Asta înseamnă ca cineva sa conducă un club de volei ca cota Vasile care nu a făcut sport niciodată păcat ca se arunca banii de la bugetul local la volei și sa renunțat asa ușor la o echipa de fotbal FC Zalău când sau dat în piept autoritățile locale ca vor liga 2 la Zalău și tribuna oficiala de la stadion arata groaznic de urat numa gardul sa făcut păcat de volei și de fotbal

Leave a Comment