Volei Municipal a câştigat turneul de la Zalău

Echipa pregătită de bulgarul Stoyan Stoev a obţinut trei victorii, în timp ce Phoenix Şimleu Silvaniei, cealaltă reprezentantă a Sălajului în prima divizie, a pierdut toate cele trei partide disputate

Alături de echipa zălăuană, la turneul de la poalele Meseşului au mai fost prezente Dinamo Bucureşti, CS Banatul Caransebeş, formaţie nou-promovată în Divizia A1 şi Phoenix Şimleu Silvaniei. Volei Municipal Zalău a câştigat toate cele trei partide, clasându-se pe primul loc la finalul competiţiei. Echipa pregătită de bulgarul Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae a învins în prima zi cu scorul de 3 – 1 echipa bănăţeană, chiar dacă adversara de vineri a Zalăului a făcut o serie de achiziţii importante în această vară, iar sâmbătă s-a impus cu acelaşi scor în faţa formaţiei Dinamo. A urmat duminică duelul că cealaltă reprezentantă a Sălajului în prima divizie, Phoenix Şimleu Silvaniei. Zalăul a condus cu 2 – 0 la seturi, scor la care bulgarul Stoev i-a trimis în teren pe Rareş Bălean şi Andrei Georgescu pentru a le da posibilitatea şi acestora să acumuleze cât mai multe jocuri de verificare până la începerea sezonului. Şimleuanii s-au impus în al treilea parţial, dar actul patru i-a revenit, din nou, Zalăului.
Pe lângă eşecul înregistrat în faţa Zalăului, Phoenix Şimleu Silvaniei a pierdut şi celelalte două dispute, pierzând cu scorul de 2 – 3, în prima zi în faţa dinamoviştilor şi cu scorul de 1 – 3 în faţa celor de la Banatul Caransebeş.
Duminică după-amiaza a fost programat şi duelul dintre Dinamo şi Banatul Caransebeş, meci câştigat în trei seturi de formaţia din Capitală.
Pe lângă cele trei jocuri din cadrul turneului de la Zalău, Volei Municipal a mai susţinut în această vară o partidă de verificare, câştigând cu scorul de 3 – 1.

Leave a Comment