Volei Club Zalău l-a transferat pe fostul antrenor al echipei Phoenix Şimleu Silvaniei

Sitaută pe locul şase la finalul turului, cu două victorii şi patru înfrângeri, Volei Club Zalău 2015 a debutat sâmbătă în returul Diviziei A2, întâlnind pe teren propriu Clubul Sportiv ProVolei Arad, formaţie situată pe locul patru la finalul turului.
Formaţia condusă de Gabriel Terheş s-a confruntat cu probleme de lot la finalul primei părţi a campionatului, cea mai mare pierdere fiind Adrian Pantea, practic cel mai complex jucător pe care l-a avut echipa în turul acestui sezon. Nici coordonatorul Ionuţ Blaj nu va putea evolua în primele etape din retur, iar în aceste condiţii preşedintele Gabriel Terheş s-a văzut nevoit să efectueze două transferuri în pauza de iarnă.
Cea mai importantă achiziţie o reprezintă transferul lui Ovidiu Teuşan, fostul antrenor-jucător al echipei Phoenix Şimleu Silvaniei. Acesta poate evolua atât pe postul de trăgător secund, cât şi pe cel de universal.
„Sunt convins că Ovidiu Teuşan ne va ajuta mult în partea a doua a campionatului. Are o experienţă vastă la nivelul primei divizii, iar pe lângă faptul că va fi jucător, va conduce şi o parte din antrenamente”, ne-a declarat preşedintele CS Volei Club 2015.
După desfiinţarea echipei Phoenix Şimleu Silvaniei, Ovidiu Teuşan a devenit antrenor al unei echipe de cadeţi din oraşul de la poalele Măgurii, ACS Şimleu Silvaniei, care se situează pe locul patru în Seria D a Campionatului Naţional.
Din lotul formaţiei zălăuane va face parte începând din returul campionatului şi Andrei Păun, fost component al echipei Elcond Zalău.
Volei Club Zalău a susţinut meciurile din prima parte a sezonului în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, însă partidele din retur le va disputa în Sala Sporturilor.

One Thought to “Volei Club Zalău l-a transferat pe fostul antrenor al echipei Phoenix Şimleu Silvaniei”

  1. sa traiti bine

    complet,nu complex!

Leave a Comment