Volei Club Zalău 2015, debut cu stângul în noul an

Primul joc oficial din noul an a însemnat a şaptea înfrângere pentru pentru Volei Club Zalău 2015. Formaţia condusă de Gabriel Terheş a pierdut cu scorul de 1 – 3 meciul restanţă susţinut pe teren propriu în faţa echipei CSS 2 Baia Mare. Oaspeţii au condus cu 2 – 0 la seturi, iar actul trei i-a revenit echipei gazdă. Zălăuanii au avut avantaj de patru puncte în finalul celui de-al patrulea parţial, dar nu au reuşit să trimită partida în tie-break din cauza unor greşeli făcute pe faza de atac.
Parţialul de debut a fost câştigat cu 26 – 24 de echipa băimăreană, care a avut avantaj de patru puncte la cea de-a doua întrerupere tehnică, 16 – 12. Zălăunii au câştigat patru puncte consecutive, au egalat situaţia şi chiar au trecut la conducere, având 18 – 17. Preluarea nu a mai funcţionat la fel de bine în final, iar maramureşenii au revenit şi s-au impus la o diferenţă de două puncte.
Greşelile în jocul echipei zălăuane au continuat şi în setul al doilea, iar băimărenii au dus scorul la 2 – 0 pe seturi, după ce s-au impus cu 25 – 22.
Situaţia a arătat cu totul altfel în parţialul al treilea. Zălăuanii au controlat jocul de la un capăt la altul şi s-au impus cu 25 – 13. Setul patru a început la fel de bine pentru formaţia de la poalele Meseşului, care a condus cu 5 – 2 în debut. Băimărenii au restabilit egalitatea la 12, dar zălăuanii au preluat din nou conducerea pe tabelă. Scorul a devenit 23 – 19 pentru Volei Club Zalău care, în mod normal, nu mai avea cum pierde setul de la acest scor. Imposibilul, însă, s-a produs, iar băimărenii au revenit şi s-au impus în prelungiri cu 29 – 27, profitând de greşelile în lanţ făcute pe faza de atac de voleibaliştii zălăuani.
„Meciul a început practic de la scorul de 2 – 0 pentru oaspeţi. Este păcat că am pierdut, fiindcă setul patru trebuia să-l câştigăm şi să ducem meciul în actul decisiv. Dacă am fi ajuns în tie-break, probabil rezultatul final ar fi fost altul. Nu aveam voie să pierdem setul patru de la scorul de 23 – 19. S-a văzut şi în meciul de astăzi că există dorinţă din partea tuturor, dar ,din păcate, la ora actuală doar atât putem. Va trebui să lucrăm mai mult în perioada următoare, în special cu Claudiu Iov, pentru că el s-a pregăti înainte la Volei Municipal pentru postul de libero, iar acum este destul de greu să revină la postul pe care juca înainte, la juniori. Cred că noile achiziţiivor aduce un plus în jocul nostru şi sper ca la final să ajungem între primele patru echipe din această serie”, a declarat preşedintele-jucător, Gabriel Terheş.
În etapa de la finalul acestei săptămâni, Volei Club Zalău 2015 va evolua în deplasare, în faţa Clubului Sportiv Universitatea Braşov.
Volei Club Zalău 2015: Cristian Silaghi, Cristian Zaha, Ovidiu Teuşan, Iov Claudiu, Gabriel Terheş, Mihai Bujor, Criprian Pop, Vlad Moşincat, Sergiu Berar, Paul Şomoi, Paul Mastan şi Ciprian Buta – libero. Antrenor: Ovidiu Teuşan.
CSS 2 Baia Mare: Robert Silaghi, Silviu Ionescu, Vasile Pop, Alexandru Monga, Răzvan Răcăşan, Marian Aciobăniţei, Verseny Levente, Nicu Filip, Albert Aldea, Paul Magdaş, Alexandru Ionescu şi Alin Pop – libero. Antrenori: Virgiliu Rău.

Alte articole

One Thought to “Volei Club Zalău 2015, debut cu stângul în noul an”

  1. Banii cheltuiti din bugetul local

    pentru amuzamentul unor babalici…

Leave a Comment