Volei Club 2015, la două seturi de turneul final al Diviziei A2

Timp de trei zile, Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” a fost gazda turneului semifinal din Divizia A2 Vest la volei masculin, competiţie la care au participat Volei Club Zalău 2015, Universitatea de Vest Timişoara, CSM Câmpia Turzii şi Centrul Naţional de Excelenţă din Baia Mare. Competiţia s-a desfăşurat după sistemul „fiecare cu fiecare”, în cele trei zile desfăşurându-se şase partide.
Formaţia zălăuană, condusă de pe margine de Gabriel Terheş, a cedat cu scorul de 1 – 3 în prima zi în faţa Universităţii de Vest Timişoara, iar în cealaltă partidă, Centrul Naţional de Excelenţă din Baia Mare a învins cu 3 – 2 CSM Câmpia Turzii.
Volei Club Zalău 2015 a câştigat duelul din cea de-a doua zi, în care a întâlnit formaţia din Câmpia Turzii, impunându-se cu scorul de 3 – 2 la finalul unui meci dramatic. Baia Mare a pierdut duelul cu Universitatea Timişoara, care, după primele două zile, era calificată matematic în turneul final.
Lupta pentru al doilea loc la turneul final s-a dat între Volei Club Zalău 2015 şi Centrul Naţional de Excelenţă Baia Mare. Scorul final a fost 3 – 1 în favoarea maramureşenilor, formaţia zălăuană clasându-se pe poziţia a treia la finalul turneului.
„A fost un turneu foarte bun, cu meciuri disputate; chiar şi în duelul cu echipa din Câmpia Turzii l-am câştigat cu 3 – 2 după ce adversarii noştri au condus cu 1 – 0 şi 2 – 1. Scopul nostru a fost de a face o figură cât mai frumoasă şi un joc spectaculos, iar adversarele noastre au spus că ne-am îmbunătăţit mult jocul faţă de sezonul trecut. Locul trei în Seria Vest este mult peste ceea ce ne-am propus în acest sezon. Totodată, am reuşit să promovăm şi doi juniori de la Clubul Sportiv Şcolar şi ne-am dori să avem în lot cât mai mulţi astfel de jucători pe care să-i putem promova spre voleiul mare”, a afirmat Gabriel Terheş.
Centrul Naţional de Excelenţă din Baia Mare şi Universitatea Timişoara vor întâlni la turneul final CSM Suceava şi Dinamo Bucureştiurmând ca echipele clasate pe primele două locuri la final să evolueze în sezonul viitor în Divizia A1.

Leave a Comment