Vizita lui Răzvan Burleanu la Zalău, în lipsa preşedintelui AJF Sălaj

Dan Costin, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj nu s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu miercuri, în timpul vizitei acestuia la Zalău, spunând că nu a fost anunţat de nicio persoană din cadrul Federaţiei Române de Fotbal de prezenţa şefului fotbalului românesc în oraşul de la poalele Meseşului, dar nici de Ioan Morar, cel care l-a invitat în Sălaj pe şeful fotbalului românesc

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a fost prezent miercuri la Zalău, pentru o întâlnire cu Ioan Morar, conducătorul clubului FC Zalău, dar şi cu primarul Radu Căpîlnaşiu. Aceştia au discutat despre situaţia fotbalului zălăuan, dar şi modalitatea prin care ar putea fi refăcută baza sportivă din incinta Stadionului Municipal, precum şi construirea unui teren cu suprafaţă sintetică în locul celui de zgură, situat lângă vestiare.
Discuţia a avut loc în biroul primarului, la întâlnirea cu şeful fotbalului românesc mai fiind prezenţi secretarul general al primăriei, Stelian Potroviţă, administratorul public, Radu Nistorescu şi Ioan Onicaş, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal şi vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj. O absenţă importantă de la această întâlnire a fost cea a preşedintelui AJF Sălaj, Dan Costin, cel care conduce destinele fotbalului sălăjean şi reprezentantul FRF în teritoriu. „Nu m-a informat nimeni de venirea preşedintelui Răzvan Burleanu la Zalău. Am înţeles că a fost invitat de Ioan Morar, preşedintele clubului FC Zalău, dar nici el şi nici persoane din Federaţia Română de Fotbal nu m-au anunţat despre această vizită. Am aflat doar prin intermediul presei locale şi nu puteam să mă autoinvit la o astfel de întâlnire”, a fost răspunsul dat de şeful fotbalului sălăjean.
Ioan Morar, cel care i-a făcut invitaţia preşedintelui Răzvan Burleanu, consideră că nu era obligatorie prezenţa preşedintelui AJF, spunând că a fost o discuţie legată strict de clubul FC Zalău. „L-am chemat să discutăm probleme legate doar de clubul FC Zalău şi despre modalitatea în care putem îmbunătăţii starea bazei sportive din incinta Stadionului Municipal. Nu mi se pare ceva anormal faptul că la întâlnire nu a fost prezent Dan Costin”, a reacţionat preşedintele FC Zalău.
Totuşi, pare cel puţin ciudat faptul că despre prima vizită a unui preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal la Zalău nu a fost anunţat şi conducătorul Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Dan Costin.
De vizita „fulger” a preşedintelui Burleanu la Zalău au fost surprinşi şi conducători de cluburi din fotbalul sălăjean, chiar şi o parte dintre arbitrii divizionari, aceştia considerând că prezenţa unei asemenea personalităţi, în premieră, la Zalău, ar fi trebuit să decurgă cu totul altfel.

 

 

5 Thoughts to “Vizita lui Răzvan Burleanu la Zalău, în lipsa preşedintelui AJF Sălaj”

  1. Piturca

    Ce personalitate este acest bufon de Burleanu ?. Anonimatul in care s-a desfasurat asa zisa vizita nu face altceva decat sa caracterizeze personalitatea acestui individ, devenit celebritate de conjunctura.

  2. Anonim

    Costin nu stia nimic ! Vai de capul luuui

  3. zalau

    Moraru crede ca asa va iesi in evidenta dupa ce a retrogadat echipa de fotbal vai mama lui noroc ca au scimbat regalamentul ca altfel juca in liga 4

  4. Anonim

    Donul burleanu a venit la invitatia lui domnpresedinte morar nu la invitatia ajf salaj asa ca a venit sa vada in ce hal arata stadionul municipal zalau si in ce condiiti joaca fc zalau nu va mai luati de fc zalau ssi de domn presedinnte morar ‘va pare rau ca a venit domn burleanu dar donu sandu de cate ori a fost in zalau sau salaj’respectdomn presedinte morar

  5. Anonim

    da ce treaba are Burleanu cu stadionul din Zalau?

Leave a Comment