„Vine Moşul la Viitorul” a ajuns la ediţia a XVIII-a

Devenită o tradiţie, acţiunea „Vine Moşul la Viitorul” s-a organizat miercuri seara, pe un patinoar din Zalău. A fost o premiere inedită a micilor fotbalişti de la Viitorul, care erau obişnuiţi să primească darurile din partea Moşului pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău.

La eveniment a fost prezent Claudiu Bîrsan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, care le-a adresat şi câteva cuvinte copiilor şi părinţilor prezenţi. Au fost alături de copii şi antrenorii Dan Lucaciu, Ioan Dragomir şi Viorel Ionaşu. Daniel Sabou, care este şi preşedintele AJF Sălaj, a fost prezent în calitate de membru fondator al CS Viitorul, de la eveniment nelipsind nici vicepreşedintele AJF Sălaj, Marius Cozma.

Opt grupe de copii şi juniori activează în cadrul Clubului Sportiv Viitorul Zalău: grupa 2008 – 2009, grupa 2010, grupa 2011, grupa 2012, grupa 2013, grupa 2014, grupa 2015 şi grupa 2016.

One Thought to “„Vine Moşul la Viitorul” a ajuns la ediţia a XVIII-a”

  1. […] Devenită o tradiţie, acţiunea „Vine Moşul la Viitorul” s-a organizat miercuri seara, pe un patinoar din Zalău. A fost o premiere inedită a micilor fotbalişti de la Viitorul, care erau obişnuiţi să primească darurile din partea Moşului pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău. La eveniment a fost prezent Claudiu Bîrsan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, care le-a adresat şi câteva cuvinte copiilor şi părinţilor prezenţi. Au fost alături de copii şi antrenorii Dan Lucaciu, Ioan Dragomir şi Viorel Ionaşu. Daniel Sabou, care este şi preşedintele AJF Sălaj, a… Citeste mai mult […]

Leave a Comment