Viitorul Zalău, lider în campionatele judeţene de juniori

Elevii pregătiţi de Daniel Sabou au câştigat sâmbătă derby-ul cu Atletic Zalău la juniori E

Campionatele judeţene rezervate juniorilor C, D şi E au continuat săptămâna trecută cu jocurile din cadrul etapei a III-a. Cel mai aşteptat duel a fost la juniori E, unde s-au întâlnit CS Atletic Zalău şi Viitorul Zalău, meciul având loc pe Stadionul din Crasna. Chiar dacă Atletic este un club înfiinţat în urmă cu doar un an, între cele două grupări s-a instalat deja o rivalitate. Viitorul a demonstrat, însă şi în partida de sâmbătă că face în continuare legea în campionatele judeţene de juniori, elevii pregătiţi de Daniel Sabou câştigând cu scorul de 3 – 0 disputa cu Atletic. Toate cele trei goluri au fost marcate în prima parte, iar în repriza a doua, Viitorul a stat la fel de bine în teren, Atletic neputând marca niciun gol. În urma acestei victorii, Viitorul continuă să conducă în clasament, având maxim de puncte.
La juniori C, Viitorul nu a avut nicio emoţie în faţa echipei Sportul Şimleu II, de care a dispus cu scorul de 11 – 0, în timp ce la juniori D au câştigat cu scorul de 3 – 0 meciul cu CS Crasna, situându-se pe primul loc şi la aceste categorii.
Viitorul a obţinut victorii pe linie şi în etapa a II-a, câştigând cu 5 – 0 meciul cu Rapid Jibou la juniori C, cu 3 – 0 disputa de la juniori D cu Sportul Şimleu şi cu scorul de 17 – 0 partida cu CS Barcău Nuşfalău. Tot în cadrul etapei a II-a, Sportul Şimleu s-a impus cu scorul de 8 – 3 în faţa celor de la FC Zalău.
Rezultatele complete din etapa a III-a:
Juniori C: Rapid Jibou – FC Zalău 0 – 0, Viitorul Zalău – Sportul Şimleu II 11 – 0, Luceafărul Bălan – Sportul Şimleu 0 – 3 (echipa din Bălan s-a retras din competiţie, toate meciurile fiind omologate cu scorul de 0 – 3).
Juniori D: CS Crasna – Viitorul Zalău 0 – 3, Luceafărul Bălan – CSS Zalău 1 – 0, Sportul Şimleu – CS Barcău Nuşfalău s-a disputat ieri, după închierea ediţiei. Atletic Zalău a stat.
Juniori E: CS Barcău Nuşfalău – FC Zalău 1 – 2, Atletic Zalău – Viitorul Zalău 0 – 3, Sportul Şimleu – CS Atletic Zalău II 8 – 1.
Programul etapei a IV-a:
Juniori C: FC Zalău – Sportul Şimleu, Sportul Şimleu II – Rapid Jibou. Luceafărul Bălan – Viitorul Zalău nu se dispută.
Juniori D: CS Barcău Nuşfalău – CS Crasna, CSS Zalău – Sportul Şimleu, Atletic Zalău – Luceafărul Bălan. Viitorul Zalău va sta.
Juniori E: FC Zalău – Atletic Zalău II, Viitorul Zalău – Sportul Şimleu, CS Barcău Nuşfalău – Atletic Zalău.

Leave a Comment