Viitorul Zalău, la faza zonală a Trofeelor „Gheorghe Ola” şi „Gheorghe Ene”

Prezenţă redusă la ediţia din acest an a fazei judeţene a Trofeelor „Gheorghe Ola” şi „Gheorghe Ene”, competiţii organizate de Federaţia Română de Fotbal, în parteneriat cu Asociaţiile Judeţene. Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj a invitat toate cluburile din Sălaj care au grupe de copii născuţi în 2008 şi 2009, însă, la faza zonală s-ar fi calificat doar cele care evoluează şi în Interliga Naţională de juniori. În aceste condiţii, la startul celor două întreceri au rămas doar Viitorul şi Atletic Zalău.
Finala „Trofeului Gheorghe Ola” a avut loc vineri, iar a Trofeului „Gheorghe Ene”, sâmbătă, ambele partide desfăşurându-se la Baza Sportivă „Titan Arena”.
În prima zi, Viitorul s-a impus cu 4 – 2, iar la „Trofeul Gheorhe Ene”, scorul final a fost 4 – 1 tot în favoarea celor de la Viitorul, echipele antrenate de Dan Lucaciu urmând să reprezinte Sălajul la faza zonală a ambelor competiţii.
Preşedintele AJC Sălaj, Daniel Sabou, a premiat echipele cu diplome, mingi şi cupe, iar Viitorul a primit şi medaliile de campioană judeţeană.

Leave a Comment