Viitorul Zalău, la faza zonală a Campionatului Naţional rezervat juniorilor D

Devenită campioană judeţeană la categoria juniori D, Viitorul Zalău participă în aceste zile la faza zonală a Campionatului Naţional, eveniment ce se desfăşoară la Cluj-Napoca.
Viitorul Zalău a câştigat fără nicio emoţie competiţia judeţeană, marcând 99 de goluri şi încasând doar 7 în cele 16 jocuri desfăşurate.
La competiţia de la Cluj-Napoca mai participă ACS Valea Frumoasă (campioana judeţului Alba), Juniorul Satu Mare (campioana judeţului Satu Mare) şi CS Atletic Kids Gurghiu (campioana judeţului Mureş), Plimob Sighetu Marmaţiei (campioana judeţului Maramureş), Inter Viişoara (judeţul Cluj), Viitorul Oradea (Bihor) şi Luceafărul Cluj (judeţul Cluj).
„Majoritatea jucătorilor noştri sunt născuţi în 2006, iar competiţia este rezervată categoriei 2005 – 2006. Mergem, însă, să ne jucăm şansa, iar cel mai important lucru este ca aceşti copii să acumuleze experienţă. Sigur că ne dorim să ne întoarcem cu rezultate onorabile, dar va fi greu să facem faţă unor echipe care au în componenţă copii mai mari decât ai noştri”, a declarat antrenorul Alexandru Pop.
Primele meciuri au fost programate miercuri, împotriva campioanelor judeţelor Alba şi Satu Mare, iar joi, începând cu ora 12:45, va avea loc partida cu Atletic Kids Gurghiu.
Echipa clasată pe primul loc în grupa din care face parte Viitorul Zalău se va califica în finala competiţiei, alături de câştigătoarea grupei din care fac parte Plimob Sighetu Marmaţiei, Inter Viişoara, Viitorul Oradea şi Luceafărul Cluj.
Faza judeţeană a competiţiei rezervată juniorilor C a fost câştigată de Atletic Zalău, iar la E, primul loc în Sălaj a fost ocupat de Viitorul Zalău. Atât Viitorul Zalău, cât şi Atletic Zalău au pierdut toate jocurile la fazele zonale.
O altă competiţie pentru juniori a fost câştigată la nivel de judeţ de CS Barcău Nuşfalău, care a devenit pentru a noua oară în ultimii 11 ani campioană judeţeană la categoria A1. Formaţia de pe malul Barcăului va întâlni în barajul pentru calificare la faza zonală campioana judeţului Bistriţa-Năsăud, Voinţa Cetate. Primul meci este programat joi după-amiaza, iar returul, sâmbătă, la Nuşfalău.

Leave a Comment